1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Beklenen An Geldi: Kolpaçino 4 Kasım Ayında Vizyonda! Ünlü isimlerle geliyor!
Beklenen An Geldi: Kolpaçino 4 Kasım Ayında Vizyonda! Ünlü isimlerle geliyor!

Beklenen An Geldi: Kolpaçino 4 Kasım Ayında Vizyonda! Ünlü isimlerle geliyor!

Türkiye'nin sevilen komedi dizisi Kolpaçino'nun merakla beklenen dördüncü bölümü heyecan yaratıyor! Yeni yapımda İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu, Serdar Ortaç gibi ünlü isimlerin yer aldığı yıldızlarla dolu bir kadro yer alıyor.

A+A-

Türkiye'nin sevilen komedi dizisi Kolpaçino'nun merakla beklenen dördüncü bölümü heyecan yaratıyor! Yeni yapımda İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu, Serdar Ortaç gibi ünlü isimlerin yer aldığı yıldızlarla dolu bir kadro yer alıyor. Bu ünlülerin kendilerini canlandıracakları filmde, filmin kasım ayında vizyona gireceği resmi olarak açıklandı.

Komedyen Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı "Kolpaçino" serisinin dördüncü filmi şu anda çekim aşamasında. Filmin prodüksiyonunu Polat Yağcı üstleniyor. Bu bölümde Özgür karakterini canlandıran Şafak Sezer, eski dostlarıyla yüzleşecek. Ünlü şarkıcı ve şovmenlerin kendilerini canlandırdığı bu komedi yapımı, izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatmayı amaçlıyor. "Kolpaçino 4"ün prömiyeri Kasım ayında yapılacak.

Merakla beklenen detaylardan biri de önceki üç filmde rol alan Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş ve Serkan Şengül gibi tanıdık yüzlerin yer alması. 'Kolpaçino 4' Türkiye'nin komedi geleneğini sürdüren bir yapım olarak izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.