1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Acun Ilıcalı,öyle bir sektöre giriyor ki? Girdiği sektöre çok şaşıracaksınız...
Acun Ilıcalı,öyle bir sektöre  giriyor ki? Girdiği sektöre çok şaşıracaksınız...

Acun Ilıcalı,öyle bir sektöre giriyor ki? Girdiği sektöre çok şaşıracaksınız...

Yurtdışından ithal ettiği yarışma konseptlerini Türkiye'de uygulayarak kendi televizyon kanalında toplumumuzun ahlaki yapısını bozan programlar yapan Acun Ilıcalı'nın, Hürriyet gazetesini alacağı iddia edildi.

A+A-

Yurtdışından ithal ettiği yarışma konseptlerini Türkiye'de uygulayarak kendi televizyon kanalında toplumumuzun ahlaki yapısını bozan programlar yapan Acun Ilıcalı'nın, Hürriyet gazetesini alacağı iddia edildi.

Hürriyet gazetesinde son zamanlarda artan Acun Ilıcalı etkisi, "Acun yoksa Hürriyet'i de mi alacak" sorusunu gündeme getirdi. Bugünkü Hürriyet'te, TV8’de yayımlanan Masterchef'in jürisi Somer Sivrioğlu’nun beraberinde, Kırmızı Oda dizisinin senaristi, yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun da yazar olarak yer alması dikkat çekti. Her iki ismin yazısını da anonsla duyuran Hürriyet'in internet sayfasından ise “Acun Ilıcalı'dan 'O Ses Türkiye' açıklaması” haberinin manşetten verilmesi kafalardaki soru işaretlerinin daha da artmasına sebep oldu.

acunnn.jpg

Yurtdışından ithal ettiği yarışma konseptlerini Türkiye'de uygulayarak kendi televizyon kanalında toplumumuzun ahlaki yapısını bozan programlar yapan Acun’un basılı medyada da aynı kepazelikleri sergilemesinden endişe ediliyor.

29 Mayıs 1969 tarihinde Erzurum'un Aziziye ilçesinden olan bir ailenin oğlu olarak Edirne'de doğmuştur.

Annesinin adı İlknur ve annesi kooperatifler il müdürüydü. Babasının adı Ergün ve babası müteahhitti. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Ağabeyinin okula gitmesini kıskandığı için 5 yaşında okula başlamıştır. O yüzden okulu hep oyun sandığını söylemiştir.

İlkokul ve ortaokulu Edirne İstiklâl İlkokulu'nda bitirmiştir. 10 yaşında Kadıköy Anadolu Lisesi'ni kazanmıştır. Okumak için anneannesinin yanına, İstanbul'a gitmiştir. Ailesinden uzak olduğu için derslerinden kopmuştur. Daha sonra annesinin tayini İzmit'e çıkmış ve ailesi İstanbul'a taşınmıştır.

Lise döneminde derslerden koptuğu için ders çalışsın diye odaya kapatılmıştır. Odaya kapatıldığında; kitaptaki harflerden lig kurup, onlara maç yaptırdığını söylemiştir. İstanbul Üniversitesi İngilizce öğretmenliği bölümünü kazanmıştır. Üniversite hayatı 7 yıl sürmüştür. Ancak okulu bitirememiştir. Babaanne ve dedesini trafik kazasında kaybetmiştir.

19 yaşında evlenmiştir. Evlendikten sonra bütün arkadaşlarının kendi evinde buluştuğunu söylemiştir. Evinde arkadaşlarıyla buluştuğu bir gün; evi polis bastığını, polislerin balkondan girdiğini ve evdekilerin oyun oynadığını görünce gittiklerini söylemiştir. Evliliğinde bir kız çocuğu olmuştur. Eşi ve kendisi öğrenci olduğu için onlara babası bakmıştır.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.