1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Acun Ilıcalı'ya Kırmızı Oda’nın Sadi’si Actı Ağzını Yumdu Gözünü! Kerimcan Durmaz Sosyal Medya Hesabından İsyan Etti...
Acun Ilıcalı'ya Kırmızı Oda’nın Sadi’si Actı Ağzını Yumdu Gözünü! Kerimcan Durmaz Sosyal Medya Hesabından İsyan Etti...

Acun Ilıcalı'ya Kırmızı Oda’nın Sadi’si Actı Ağzını Yumdu Gözünü! Kerimcan Durmaz Sosyal Medya Hesabından İsyan Etti...

Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterine can veren Erkan Petekkaya, dün akşam TV8'de yayınlanan müzik töreninde Kerimcan'a ödül verilmesine tepki gösterdi.

A+A-

Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya 'Utanıyorum' diyerek isyan etti! Kerimcan Durmaz'ın cevabı olay oldu. Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterine can veren Erkan Petekkaya, dün akşam TV8'de yayınlanan müzik töreninde Kerimcan'a ödül verilmesine tepki gösterdi. Oyuncu, "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan" diyerek Acun Ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi. Çok konuşulan paylaşımın ardından Kerimcan Durmaz'dan Erkan Petekkaya'ya cevap geldi. Sosyal medya kullanıcıları ise açıklamanın ardından uçakta çekilen skandal videoya işaret ederek Durmaz'a tepki gösterdi. İşte detaylar…

Kırmızı Oda dizisinde rol alan Erkan Petekkaya, dün akşam TV8'de yayınlanan müzik töreninde Kerimcan Durmaz'a ödül verildiğini görünce sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

erkan-petek-kaya.jpg

"SENİN KANALINDA OLDUĞUM İÇİN UTANIYORUM"

Erkan Petekkaya, söz konusu paylaşımında "Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh" ifadelerini kullandı.

"NE SARHOŞU YA ÇOK AYIP"

Kısa bir süre sonra paylaşımını silen Erkan Petekkaya, "Sarhoşsun galiba" yorumunu yapanlara da şöyle karşılık verdi: "Sarhoş yazıyorlar. Yahu yuh. Ayıp çok ayıp. Ne sarhoşu. Çok ayıp. İzlediğinizi bir sarhoş mu yaptı? Yuh ayıp çok ayıp. Bence sizin kafanız allak bullak"

Erkan Petekkaya bir sonraki paylaşımında da "Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Lütfen kusura bakmayın" ifadelerini kullandı.

erkan-petekkaya-acun-ilicali.jpg

KERİMCAN'IN CEVABI OLAY OLDU

Kerimcan Durmaz ise Instagram'ın hikaye kısmında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Hiçbir kasıt içermemesine rağmen herkesten özür dilediğim, onun akabinde Türk yargısı tarafından yargılaması yapılıp hüküm verilen bir konu üzerinden, aradan yıllar geçmesine rağmen halen birtakım çevrelerce prim yapılmaya çalışılmasını üzülerek izliyorum.

Kimsenin, yüzlerce kişinin emek verdiği, milyonların beğenip oyladığı, yaptığım ve yapacağım işleri karalamaya çalışmasına müsaade etmeyeceğim

Tarafımı da dahil ederek Acun Ilıcalı'ya yapılan bu seviyesiz ve hakaret içeren yorumu şiddetle kınıyorum. Kişilik haklarıma zarar verilmeye devam ederse de yasal haklarımı kullanacağımı herkesin bilmesini isterim."

Kerimcan Durmaz'ın paylaşımına çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi. Durmaz için "Bu prim yapılacak bir konu mu? Sen olayı yanlış anlamamışsın", "O rezil görüntülerin unutulacağını mı sandın?", "Bence sen hiç konuşma" gibi yorumlar yapıldı.

kerimcan-durmaz.jpg

NE OLMUŞTU?

Uçak tuvaletinde uygunsuz görüntülerini paylaşarak 'çirkin' gündem yaratmaya çalışan sözde fenomen Kerimcan Durmaz, sosyal medyada infiale yol açmıştı. Özellikle küçük çocukların takip ettiği Durmaz'ın, imza attığı rezalete aileler isyan etmişti.

Çocuklarının Kerimcan Durmaz'ın ahlaksız paylaşımlarıyla olumsuz etkilenmesinden çekinen aileler, harekete geçerek Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na (BTK) şikayet yağdırıp Durmaz'ın sosyal medya hesabının kapatılmasını talep etmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.