1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Benim Adım Melek'te Finale Günler Kala Ortalık Karışacak! 
Benim Adım Melek'te Finale Günler Kala Ortalık Karışacak! 

Benim Adım Melek'te Finale Günler Kala Ortalık Karışacak! 

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek adlı dizinin 66. bölümünde final yaparak ekranlara veda etmesi bekleniyor.

A+A-

12 Mayıs Çarşamba günü dizi finalden bir önceki bölümü olan 65. bölüm ile ekranlara gelecek. Kenan tarafından Vildan’a yazılan aşk dolu mektup ortaya çıkar. Bu mektubu eline geçiren Ömer, annesinin Kenan'a karşılık verdiğini düşünür ve bu yüzden ortalığı karıştırır.

Oldukça etkileyici bir hikayeye ve çok güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan Benim Adım Melek adlı dizi, 65. bölümü ile TRT 1 ekranlarına gelecek. Benim Adım Melek adlı dizide, bu hafta neler yaşanacağını merak ediyorsanız detayları yazımızın devamında bulabilirsiniz.

65. Bölüm Özeti

Kenan'ın Vildan’a duyduğu aşkı herkesin öğrenmesi ile birçok kişi Vildan'ın da bu aşka karşılık verdiğini düşünür. Bu yüzden Vildan bir anda kendisini gizli iş çeviriyor gibi suçlanırken bulacaktır. Yaşananlardan haberi olmayan ve bulunduğu durumu anlayamayan Vildan, hayretler içerisindedir. Vildan bu durumu ne Ömer'e neden Zümrüt'e açıklayabilir. Ömer annesinin Kenan'ın ona olan aşkına karşılık verdiğini düşünür ve bu aşkı kabul etmemektedir. Bu yüzden doğrudan Kenan'ın evine gitmeye karar verir. Halil ise Ömer'e yetişerek onu durdurmaya çalışacaktır. Halil'in Ömer'e engel olup olamayacağı Büyük bir merakla bekleniyor

Yoksa Ömer, Kenan’a zarar mı verecek? Kenan’ın planları tıkır tıkır işlerken bu mektup işi de nereden çıkar? Funda’nın parmağı olduğunu anladığında ise ona da öyle bir akıl oyunu oynayacaktır ki Funda ölmekten beter olacaktır. Diğer yandan Alpay hala özgürlüğüne kavuşma hayalleri kurar. Diğer taraftan da Kenan'ın alpay'ı öldürüp öldürmeyeceğiz de izleyici tarafından merak ediliyor Kenan'ın yakalanma durumu ve onu nasıl bir son beklediği de merak edilen konular arasında yer alıyor Benim adım Melek adlı dizi Çarşamba Akşamları saat 20.30 da TRT 1'de ekranlara geliyor

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.