1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi İle İlgili Flaş Karar! TRT1'in Sevilen Dizisi İle İlgili Üzen Haber Geldi...
Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi İle İlgili Flaş Karar! TRT1'in Sevilen Dizisi İle İlgili Üzen Haber Geldi...

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi İle İlgili Flaş Karar! TRT1'in Sevilen Dizisi İle İlgili Üzen Haber Geldi...

Ekran hayatına yeni merhaba demesine rağmen Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen  Bir Zamanlar Kıbrıs, Türk halkının yaşadığı zulümleri ekrana taşıyor.

A+A-

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin başroldeki oyucuları Ahmet Kural ve Serkan Çayoğlu ikilisinin göstermiş olduğu oyunculuk performansı göz dolduruyor. Dizi ile ilgili üzücü haberi son dakika haber olarak duyurdu. Ekranlara geldiği günden bu yana aksiyon dolu sahneleri ve güçlü hikayesi ile kısa sürede seyircilerinin vazgeçilmez dizisi haline gelen Bir Zamanlar Kıbrıs aldığı karar ile izleyicisini üzdü.

6 bölümdür TRT1 ekranlarda gösterimde olan dizinin 7. bölümünün perşembe akşamı yayınlanmayacağı bilgisine ulaşıldı. TMC film imzasıyla yayın hayatına başlayan dizi 7. bölümü 13 Mayıs akşamı yayınlanması gererken bölümle ilgili yayın akışında değişikliğe gitti. Ramazan Bayramı'na özel yayın sebebiyle perşembe akşamı dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak. İzleyiciler ise bu beklemedik karar karşısında bir hayli üzüldü.

Dizinin ilk sezon finali ile ilgili bazı bilgilere ulaşıldı. Bir Zamanlar Kıbrıs 13. bölümden sonra Haziran ayında sezon finali yapmayı planladığı ve yaz dönemi sonrası Eylül ayında yeniden ekranlara geleceği bildiriliyor. En az 26 bölüm çekilmesi planlanan dizinin 52 bölüm ekranlarda kalacağı ve 60 dakika olan gösterim süresi ise 120 dakikaya çıkartılmış bulunmaktadır. Bu gelişmeler gösteriyor ki Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi yeni sezonda da seyircisini TRT1 ekranlarında kilitleyeceğe benziyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.