1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Çukur Dizisinde Finale Günler Kala Peş Peşe Ayrılık! başrol Oyuncularının Yeni Dizileri Belli Oldu...
Çukur Dizisinde Finale Günler Kala Peş Peşe Ayrılık! başrol Oyuncularının Yeni Dizileri Belli Oldu...

Çukur Dizisinde Finale Günler Kala Peş Peşe Ayrılık! başrol Oyuncularının Yeni Dizileri Belli Oldu...

Çukur dizisinde finale artık günler kala peş peşe ayrılık yaşanmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Çukur'un final yapması nedeniyle Kanunsuz Topraklar dizisiyle anlaştı.

A+A-

Çukur dizisinde finale artık günler kala peş peşe ayrılık yaşanmaya devam ediyor. Celasun karakteriyle karşımızda olan Kubilay Aka geçtiğimiz haftalarda diziye veda eden isimlerden olmuştu. Çukur'dan projeden ayrılan Kubilay Aka Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Cam Tavanlar isimli diziyle izleyici karşısına çıkacak. Dizide en sevilen karakterlerden birisi olan Cumali Koçovalı'yı oynayan Necip Memili'ye yeni sezon için teklifler geliyordu. Ünlü oyuncu Çukur'un final yapması nedeniyle Kanunsuz Topraklar dizisiyle anlaştı. Son olarak Çukur'un Efsun'u Damla Sönmez'in yeni projesi netleşti.

Show TV'de yeni bölümleriyle ekranlara gelen Çukur dizisi final için gün sayarken kadrosunda yer alan oyuncuların yeni projeleri de belli olmaya devam ediyor. Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Çukur dizisinde Celasun karakteriyle izleyici tarafından sevilen ünlü oyuncu Kubilay Aka'nın yeni sezonda yer alacağı proje belli oldu. Kubilay Aka Show TV ekranlarında yakında izleyici karşısına çıkacak olan Cam Tavanlar isimli dizide başrol oynayacak. Necip Memili ise yeni sezonda Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in başrollerinde yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisiyle anlaşmıştı. Son olarak dizide Efsun karakterine hayat veren Damla Sönmez'in yeni projesi de belli oldu.

KUBİLAY AKA'NIN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

Çukur dizisinde Celasun karakteriyle karşımızda olan Kubilay Aka geçtiğimiz haftalarda diziye veda eden isimlerden olmuştu.

Kubilay Aka'nın maskeli kişi tarafından arabanın içerisinde boğularak öldürülmesi izleyicileri şok etmişti.

Ünlü oyuncu yine Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Cam Tavanlar isimli diziyle izleyici karşısına çıkacak.

ÇUKUR'A VEDA

Veda sahnesinin ardından Çukur'un resmi sosyal medya hesaplarından "Adın gibi her daim kahraman, yiğit ve cesurdun.

Sen hep korudun; sevdiklerini, Koçovalılar'ı, Çukur'u… Hoşça kal Celasun. Teşekkürler" ifadeleri paylaşıldı.

NECİP MEMİLİ KANUNSUZ TOPRAKLAR'DA

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ünlü oyuncu Necip Memili yakın zamanda izleyicisiyle buluşacak olan Kanunsuz Topraklar dizisiyle el sıkıştı.

İKİ BOMBA TRANSFER

Bilindiği üzere Kanunsuz Topraklar dizisi daha önce Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan Uğur Güneş ve Ramo'nun yıldız ismi Esra ile anlaşmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova macerasının başından bu yana oyuncu kadrosunda olan, Yılmaz karakterini canlandıran Uğur Güneş diziye veda etti.

Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş ise gelecek aylarda Kanunsuz Topraklar dizisiyle izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

NECİP MEMİLİ KİMDİR?

Necip Memili 27 Mayıs 1980 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Özkan ve Bahtiyar adlarında iki kardeşi olan oyuncu Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünde okudu. Sonrasında makine montaj alanında çalışan oyuncu 1999 yılında Adana Seyhan Belediye Tiyatrosunda amatör olarak sahne almaya başladı.

2009'da Orhan Kemal'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Hanımın Çiftliği' dizisinde Zaloğlu Ramazan karakterine can veren ünlü oyuncu bu dizi ile tanınırlığını arttırmıştır.

Dizide: Mehmet Aslantuğ, Özgü Namal ve Caner Cindoruk gibi oyuncular da bulunmaktaydı.

Pek çok dizi, film ve tiyatro oyununda yer alan oyuncu, 2018 itibariyle ekranların fenomen dizisi Çukur dizisinin kadrosunu katıldı.

YENİ PROJELERİ BELLİ OLUYOR

Çukur dizisi final için gün sayarken kadrosunda yer alan oyuncuların yeni projeleri de belli olmaya devam ediyor.

Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Çukur dizisinde Celasun karakteriyle izleyici tarafından sevilen ünlü oyuncu Kubilay Aka'nın yeni sezonda yer alacağı proje belli oldu.

Kubilay Aka Show TV ekranlarında yakında izleyici karşısına çıkacak olan Cam Tavanlar isimli dizide başrol oynayacak.

Necip Memili ise yeni sezonda Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in başrollerinde yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisiyle anlaşmıştı.

Son olarak dizide Efsun karakterine hayat veren Damla Sönmez'in yeni projesi de netlik kazandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.