1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Çukur'da Büyük Hesaplaşma Başladı! Yamaç Amcayı Yakalayacak mı?
Çukur'da Büyük Hesaplaşma Başladı! Yamaç Amcayı Yakalayacak mı?

Çukur'da Büyük Hesaplaşma Başladı! Yamaç Amcayı Yakalayacak mı?

Çukur dizisi son bölümleri ile ekrana geliyor. Çukur dizisinin geçtiğimiz bölümünde yaşananlar akıllarda durgunluk yarattı. Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

A+A-

Dizi finali giderken 128. bölüm hazırlıkları sürüyor. 10 Mayıs Pazartesi akşamı dizinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Peki, yeni bölümde hangi sahneleri göreceğiz? İşte detaylar ve son dakika haberleri…

Çukur dizisi Show TV'nin fenomen yapımları arasında yer alıyordu. Dizi finale doğru giderken hangi gelişmelerin yaşanacağı merak ediliyor. Yamaç'ın yüreklere dokunan performansı herkesin içini dağladı. Ayşe kızı Karaca'nın acısı ile aileye karşı kinini kustu. Vartolu yaz tutuyor ve derinden sarsılmış hale herkes tarafından dikkat çekiyor. Yamaç ve Cumali ise Vartolu’ya destek oluyor. Zor anlarında yalnız bırakmak istemiyor ve 3 kardeş bir araya gelip birbirlerine sarılıyorlar. Kardeşlerimin yeniden bir arada olduğu sahneler izleyiciye büyük mutluluk yaşattı. İşte dizinin yeni bölümüne dair son dakika haberleri…

Mahalle Karaca ve Celasun'un başına gelenleri öğrendi. Çukur'da herkes yasta. Vartolu’nun yas tuttuğu sahneler herkesin yüreklerini dağladı. Amca ile Karaca arasında neler yaşandı? Büyük bir merakla araştırılırken Karaca ve Celasun’un başına gelenleri sonucunda üç kardeş yeniden bir araya geliyorlar. Bir kez daha mahalle ölüm açısıyla sınanıyor. Vartolu kendini bu olaydan sorumlu tutuyor ve büyük bir yıkım yaşıyor. Geçmişin hesapları tek tek kapanıyor. Herkes hatalarının bedeli ile yüzleşmeye başlıyor. Çukur ve Koçovalılar yeniden aile için sınavda amca ise kendini kurtarmanın derdine düştü. Koçovalı kardeşler kenetlendi ve amcadan intikam almak için harekete geçecek gibi görünüyorlar. Aksiyonu bol sahnelerle Çukur izleyenleri büyüleyecek. Yeni bir bölümle geliyor. Büyük hesaplaşma sonucu nasıl olacak merak ediliyor.

Gökhan Horzum'un senaryosunu oluşturduğu dizi Sinan Öztürk tarafından yönetiliyor. Aras Bulut İynemli, Rıza Kocaoğlu ve Necip Memili gibi isimlerin büyük ve güçlü performanslarının ortaya çıktı. Dizide merak edilen tüm gelişmeler Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.