1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Doya Doya Moda'nın Jürisi Gülşah Saraçoğlu'nun şişman halini görenler gözlerine inanamadı! Adeta şoke etti
Doya Doya Moda'nın Jürisi Gülşah Saraçoğlu'nun şişman halini görenler gözlerine inanamadı! Adeta şoke etti

Doya Doya Moda'nın Jürisi Gülşah Saraçoğlu'nun şişman halini görenler gözlerine inanamadı! Adeta şoke etti

TV8'de yayımlanan Doya Doya Moda programının göz kamaştıran güzel jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu'nun şişman hali şok etti gören hayranları şaşkınlıklarını gizleyemedi. Gülşah Saraçoğlukimdir?

A+A-

TV8'de yayımlanan Doya Doya Moda programının göz kamaştıran jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu'nun şişman halini gören hayranları şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Modacı Gülşah Saraçoğlu, ünlülerin kıyafetlerini tasarlayarak mesleğinde isim yaptıktan sonra kilolu hanımların yarıştığı sevilen yarışma programı Doya Doya Moda'nın jüri üyesi olarak güzelliği ile göz kamaştırıyor. 

sssss.jpg

Kilo sorunu ile giriştiği mücadeleyi bazen programlarda yarışmacılarla da paylaşan Gülşah Saraçoğlu'nun harika fiziğine kavuşmadan önceki kilolu hali ise hayranlarının üstünde şok etki yarattı.  

Sosyal medyada şişman Gülşah Saraçoğlu rüzgarı

Tasarımları ile adından söz ettiren modacı Gülşah Saraçoğlu'nun değişimi ise görenleri çok şaşırttı. Onu ekranlardaki fit haliyle tanıyanlar geçmişteki kilolu halini görünce Gülşah Saraçoğlu'nu tanıyamadı. İşte sosyal medyadan yapmış olduğu cesur paylaşımlarla ilgi odağı olan Gülşah Saraçoğlu'nun kilolu hali...

sssssss.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.