1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Eşinin ihanetine uğrayan Berdan Mardini'den eşine zehir zemberek Ağızları Açık Bırakacak sözler: Otele gidip gece başka adamla yan odaya geçiyormuş
Eşinin ihanetine uğrayan Berdan Mardini'den eşine zehir zemberek Ağızları Açık Bırakacak sözler: Otele gidip gece başka adamla yan odaya geçiyormuş

Eşinin ihanetine uğrayan Berdan Mardini'den eşine zehir zemberek Ağızları Açık Bırakacak sözler: Otele gidip gece başka adamla yan odaya geçiyormuş

Boşandıktan sonra eşinin senelerce kendini aldattığını öğrenen Ünlü sanatçı Berdan Mardini, Söylemezsem Olmaz programında çok çarpıcı açıklamalar bulundu.

A+A-

Yıllarca ihaneti anlayamadığını dile getiren Mardini, "Çocuklarımı otele bırakıp peruk ve sahte isimle yan odada başka adamla birlikte oluyormuş" diyerek kadın sunucuları şaşkına çevirdi.

Şarkılarıyla senelerdir adından söz ettiren Berdan Mardini, Beyaz TV'de yayımlanan Söylemezsem Olmaz programında biten evliliği hakkında gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı. 2 çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile bir akşam eve gelmek istemediği boşanan Mardini, senelerce uğradığı ihanetin tüm detaylarını da anlattı.

"BEN HER KONSERE GİTTİĞİMDE O DA PERUK TAKIP EVDEN ÇIKIYORMUŞ"

Eşinin kendini aldatabileceğini hiç düşünmediğini dile getiren türkücü, "İlk başta ihaneti anlayamadım tabi çünkü kimse iki çocuğunun annesine bunu konduramaz. Ben 7 aydır sustum ama olaylar dinmedi. O benim sevgilim olsa ihaneti anlarım ama karım olunca daha başka. Evli olduğun için insanların böyle ilişkiye girmeyeceğini düşünüyorsun. İş için Bodrum'a gittim. Döndüğümde kadın evde yoktu. Sonra aradığımda 'ben gelmeyeceğim, içeceğim' dedi. Ben de bir daha gelme o zaman dedim. Meğer ben Bodrum'a gidince o da evden çıkmış ve gelmemiş. Ben her konsere gittiğimde çantasını hazırlayıp dışarı çıkıyormuş peruk ve sahte isimlerle geziyormuş" dedi.

"BANA KOMŞUDAN FOTOĞRAF ATIP BAŞKA YERE GİDİYORMUŞ"

Eşinin ihaneti boşandıktan sonra öğrendiğini anlatan Berdan Mardini, sözlerine şöyle devam etti: "Ben bunların hepsini sonradan öğrendim. Olay akşam yaşandı ben sabah 08.00'da avukatımı arayıp boşanma davası açmasını istedim. Benim için evli ve çocuklu bir bayanın eve gelmemesi boşanma sebebidir. Boşandıktan bir gün sonra çocuklarım ağlayarak yanına gelip 'baba, annem bizi otelde bırakıp gitti' diye her şeyi anlattı. Bana 'komşuya gidiyorum' diyor. Orada fotoğraf çekip bana atıyor ama sonra diğer bir yerlere gidiliyor. Ben konumları çocukların tabletinden öğrendim. Ben bunları konuşurken çocuklarım öğrenecek diye çok üzülüyorum."

"SOSYAL MEDYADA SAHTE HESAPLAR AÇIP FOTOĞRAFLAR PAYLAŞIYORMUŞ"

"Çocuklarımı komşularda ve otellerde bıraktığını anlayınca kamera ve HTS kayıtlarını çıkarttırdık. Bir baktık ki bu yumak 9 seneye dayanıyor. 9 yıl boyunca bir evcilik oyununun içerisine girmişiz. Sahte isimlerle sosyal ağlarda hesaplar açıp fotoğraflarını paylaşıyormuş. Benim çok büyük bir hatam olsaydı bu 10 sene içinde çıkardı zaten."

"BU İŞİN İÇİNDE ÜÇKAĞITÇILIK VAR"

Dava dosyası da gizli değil. Siz zaten bu dosyaya ulaşabiliyorsunuz. Ben bu kadar detay vermek istemiyorum. Ben kıro ve kültürüne bağlı birisi olarak görünüyorum ama öyle değilim. Fikirlerimiz ve namus anlayışımız değişebilir. Bunları göze alan çocuğunu gözden çıkaran bir insan benim için bitmiştir. Bu işin içinde uyanıklık ve üçkağıtçılık var. Çocuklarım ve ailemle çok mutluyum. Ben hiçbir şeyi araştırmadım bu belgelerin hepsi Instagram üzerinden geldi.

"ÇOCUKLARI OTELE BIRAKIP GECE YAN ODAYA GEÇİYORMUŞ"

Sahte isimle başkasıyla evlenmiş. Evlilik cüzdanını falan evde çalışan bir kadın buldu. Fatoş boşandıktan sonra evdeki yardımcıyı arayarak bu evlilik cüzdanının falan içinde olduğu poşeti imha etmesini söylemiş ama kadın da getirip bana verdi. İlaç kullanıp intihar etmeye çalışmış onun görüntüleri var. Çocukları iki otele bırakmış bunun da kamera kayıtları var.

Adli Tıp'ta bayanın yasaklı madde kullandığının da ispatı var. Çocukları görüp göremeyeceğine mahkeme karar verecek. Çocukları otel odasına bırakıp aşağıda eğleniyormuş gecede yan odaya geçiyormuş. Ertesi gün başka otelde bırakıyor diğer gün komşuya bırakıp gidiyor. Bana da komşudan fotoğraf atıp sonra diğer bir yere geçiyor."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.