1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hızır Reis Ölecek! Hızır Çakırbeyli Karakterini Canlandıran Oktay Kaynarca Diziden Ayrıldı..
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hızır Reis Ölecek! Hızır Çakırbeyli Karakterini Canlandıran Oktay Kaynarca Diziden Ayrıldı..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hızır Reis Ölecek! Hızır Çakırbeyli Karakterini Canlandıran Oktay Kaynarca Diziden Ayrıldı..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli şoku herkesi etkisi altına aldı. ATV ekranlarının reyting başarısı yüksek dizilerinden olan EDHO’da şok yaşanıyor. Hızır Çakırbeyli karakteriyle son zamanlarda gündemden düşmeyen Oktay Kaynarca diziden ayrıldı.

A+A-

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da beklenmeyen bir ayrılık yaşandı. 196. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin fenomeni olarak bilinen dizinin 196. bölüm fragmanında neler yaşanacağına dair ipuçları geldi. 25 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak bölümde ekrana gelecek ölüm ile Oktay Kaynarca diziye veda edecek. İşte geceye dair merak edilenler ve son dakika haberleri…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünde Haşmet, Didem ve Hızır Ali'nin intikamını almak için hazırlanıyor. Haşmet Façalı Didem ve Hızır için intikam alacak. Çiftlikte yakaladığı Rado’ların oğulları da diziye veda ediyor. Ancak evlatlarını kaybetmelerine rağmen müthiş bir hamle ile herkeste şok yaratıyor.

Dizide Hızır Çakırbeyli karakterinin vedası herkesi şok ediyor. Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Hızır Çakırbeyli diziden çıkıyor. Son günlerde Sedat Peker ve Mehmet Ağar ile yakınlığı ile bilinen Kaynarca'nın diziye veda edecek isim olduğu ortaya çıktı. Sedat Peker ile çocukluk arkadaşı olan Kaynarca EDHO dizisine senaryo gereği veda edecek bilgisi gelirken diğer taraftan da sezon sonu geri döneceği bu ayrılığın bir plan olduğu ortaya atıldı. Hızır Çakırbeyli'nin aracı havaya uçuruluyor. Hızır Reis Eylül ayına kadar ekranlarda olmayacak. Geçtiğimiz haftalarda Haşmet Façalı dizi kadrosundan ayrılıyor haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak Façalı karakterinin cenaze işlemleri yapılmadı. Bu da akıllara yaşıyor olduğunu getirdi. Façalı dayının yeni bölümlerde dizi kadrosuna yeniden dahil olması bekleniyor. Dido'nun cenaze sahnesinde Rado’ların saldırısı sonucu Hızır diziye veda edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.