1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş bir gelişme yaşandı! Oktay Kaynarca ATV ile anlaştı EDHO diziSİ çekimlerine ATV'de devam edecek...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş bir gelişme yaşandı! Oktay Kaynarca ATV ile anlaştı EDHO diziSİ çekimlerine ATV'de devam edecek...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş bir gelişme yaşandı! Oktay Kaynarca ATV ile anlaştı EDHO diziSİ çekimlerine ATV'de devam edecek...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ani bir kararla yayından kaldırılmıştı dizinin Hızır Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca'yla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak...

A+A-

7. Sezonu fanları tarafından dört gözle beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın aniden yayından kaldırılması şok etkisi yaratmıştı. Atv ile Eşkıya ekibi protokol şartlarında anlaşamış, 200. Bölüm kanala teslim edilmeyince de ipler kopmuştu.

Yüksek reytingli dizisini bir kalemde yayından kaldıran atv, ani bir hamle ile cuma akşamı için planlanan Destan’ı salı gününe aldı ve ilk hafta elde edilen yüksek reytingle de Eşkıya ekibine adeta göndermede bulundu.

Dizide Hızır Reis’i oynayan Oktay Kaynarca’nın ismi öncelikle Masumlar Apartmanı ile anıldı. Fakat ünlü oyuncu bu iddiaları net bir biçimde yalanladı.

Yine Kurtlar Vadisi’nin yeniden ekranlara gelebileceği ve aslında rol gereği ölen Süleyman Çakır’ın diğer bir karakterle dizide oynayacağı konuşuldu.

Son iddiaya göre ise Oktay Kaynarca yalnızca Süleyman Çakır’ı anlatacak olan diziyle ekranlara geri döneceği konuşuldu.

Fakat son gelişmeler bu iddiaların hepsini boşa çıkartıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, Oktay Kaynarca’nın ATV ile anlaştığını yazdı.

Tecrübeli gazetecinin TV100’deki köşesindeki ifadelerini göre, Buna göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la ilgili protokolü atv'de olan Oktay Kaynarca kanalla yeni bir proje çekecek. Kanal ünlü aktörden diğer bir yapım şirketiyle görüşmemesini istedi ve yeni proje yapacakları belirtti.

Bekleme parası alacağı da kulaktan kulağa yayılan Kaynarca'nın yeni projesini Onur Tan'ın çekeceği de öne sürülüyor. Eşkıya ekibinin atv ile gerilim yaşadığı günlerde Oktay Kaynarca ve Onur Tan'ın bağımsız hareket edip sosyal medyadan yapmış olduğu veda açıklamaları çok konuşulmuştu.

Bakalım kulislerdeki söylentiler doğru çıkacak mı?

Bu iddiaların ardından Oktay Kaynarca'nın EDHO ile döneceğine dair iddialar resmen sonlanmış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.