1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas Çakırbeyli Diziden Ayrılıyor! EDHO'dan Ayrılık Haberleri Peş Peşe Geliyor...
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas Çakırbeyli Diziden Ayrılıyor! EDHO'dan Ayrılık Haberleri Peş Peşe Geliyor...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas Çakırbeyli Diziden Ayrılıyor! EDHO'dan Ayrılık Haberleri Peş Peşe Geliyor...

ATV 'nin Sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi setinden şoke eden ayrılık kararları gelmeye devam ediyor. Fenomen diziden bir yıldız daha kayıyor.

A+A-

İzleyenlerini ayrılıklar sebebiyle bir hayli üzen Edho'da Haşmet Façalı'dan sonra İlyas Çakırbeyli'de diziye veda ediyor. Son dakika haber olarak duyurulan İlyas Çakırbeyli ayrılığı sevenlerini bir hayli üzdü.

Edho'nun Ayrılık kararları Sevenlerini Hayal Kırıklığına Uğrattı

ATV 'nin reyting rekortmeni dizisi Edho severler Haşmet Façalı karakterinin diziden ayrılığının üzüntüsünü yaşarken bir ayrılıkta Ozan Akbaba'nın hayat verdiği karakter İlyas Çakırbeyli'den geldi. Çakırbeyli diziden ayrılıyor. ATV' de 6 sezondur izleyicisini ekranlarda tutmayı başaran reyting rekortmeni dizi 7.sezona ayrılıklarla girecek olması izleyicilerine şok etkisi yaratıyor. Dizinin beğenilen karakterleri arasında olan Haşmet Façalı'dan sonra Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi setinden bir ayrılık haberi de İlyas Çakırbeyli'den geldi. Yeni sezona hazırlık gereği düşmanların güçleneceği bu sebepten dizide ölüm sahnelerinin artacağı, Haşmet Façalı'dan sonra İlyas Çakırbeyli dediziden senaryo gereği ayrılacağı haberi geldi. İlyas Çakırbeyli karakterine hayat veren Ozan Akbaba dizi setinde arkadaşları ile birlikte son sahneleri çekmesinin verdiği üzüntü tüm ekibi yasa boğdu.

Edho'nun son bölümlerinde özellikte İlyas'ın kendisini ölümle burun buruna getirmesi, İlyas Çakırbeyli ve Ömür Façalı 'nın dizideki aşklarının bitmesi Ömür karakterinin diziden ayrılacağı fikrini akıllara getirmişti. Fakat İlyas Çakırbeyli ve Haşmet Façalı'nın diziden ayrılmasından sonra Behsat ve Ömür Façalı'nın da diziden senaryo gereği ayrılacağı olasılıklarını akıllara getirdi.

Diziden gelen ayrılık haberleri sonrası izleyenlerin tepkisini toplayan Edho'ya sosyal medya hesaplarından tepkiler yağmaya başladı. Sevilen dizideki karakterler İlyas Çakırbeyli ve Haşmet Façalı sonrası tepkilerini dile getiren izleyenler Yavuz ve Pınar'ı mı izleyeceklerini sordular. Fakat diziye dahil olan yeni karakter Fethi abi ile Hızır Çakırbeyli ve FETÖ savaşı daha da alevlenip büyük sırların ortaya çıkmasına yardımcı olacak. Yeni sezona güçlü bir kadroyla girecek olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır,Haşmet ve İlyas' ın ayrılıkları reytingleri nasıl etkileyeceği şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Yeni sezonda kadrosuna Hakan Boyav ve Selçuk Yöntem'i dahil eden sevilen dizi ATV ekranlarına bomba gibi düşmeyi reytingleri alt üst etmeyi planlıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.