1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır'ı Üzücü Paylaşım Geldi!  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır'ı Üzücü Paylaşım Geldi!  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır'ı Üzücü Paylaşım Geldi!  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

EDHO yeni bölüm fragmanı beklenirken Oktay Kaynarca'dan gelen duygusal paylaşım! Atv'nin 6 sezondur ekranlara damga vuran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196. bölüm ile geçtiğimiz hafta salı günü ekranlara geldi.

A+A-

EDHO yeni bölüm fragmanı beklenirken Oktay Kaynarca'dan gelen duygusal paylaşım! Atv'nin 6 sezondur ekranlara damga vuran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196. bölüm ile geçtiğimiz hafta salı günü ekranlara geldi. Yeni bölüm fragmanı heyecanının yaşandığı şu sıralarda Oktay Kaynarca'nın Instagram'dan yaptığı paylaşımı dikkat çekti. Atv'nin yeni dizisi Bozkır Celaleddin'de Türkan Hatun karakteri ile göz dolduran Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan'ın da yanlarında olduğu mutlu bir anın fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Oktay Kaynarca yüzlerde buruk bir tebessüm bıraktı. İşte ilk bölümü 8 Eylül 2015'te yayınlanan dizinin 'kimler geldi, kimler geçti' dedirten oyuncu kadrosu...

EDHO yeni bölüm fragmanı beklenirken Oktay Kaynarca'dan kahreden paylaşım geldi. Atv'nin sevilen dizisi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" aksiyon ve duygu dolu bir bölüm sonrasında Salı gününün en çok izlenen yapımı oldu.

Altıncı sezonuyla ekranlarda yer alan dizinin son bölümüne Haşmet Façalı'nın ölümü ve cenazede patlayan bomba damga vurdu.

Haşmet Façalı ve kızı Didem'in ölümüyle iyice kontrolden çıkan savaş ailelerin birbirlerine yaptıkları eylemlerle devam etti.

Önce Behzat ve İlyas tetiği çekenleri öldürdü ancak daha sonra Rıdvan'ın ailesi İlyas ve Behzat'ın arabasına bomba koydu ve cenaze çıkışı patlattı. Şans eseri İlyas ve Behzat bombadan kurtuldu ancak Hakan onlar kadar şanslı değildi.

EN ÇOK İZLENEN DİZİ OLDU

EDHO tüm kişilerde %9,81 izlenme oranı ve %24,62 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 196. bölüm etiketi #edho, bölüm başladıktan kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine doğrudan giriş yaptı!

Büyük bir merakla EDHO 197. bölüm fragmanı beklenirken Oktay Kaynarca'dan yüzlerde buruk bir tebessüm bırakan paylaşım geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ünal Kaplan karakterine hayat veren ancak geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ile 3 yıl önce çekildiği fotoğrafı paylaşan Oktay Kaynarca yürek burktu...

EDHO SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Sezon finali tarihi belli olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da ayrılığın ayak sesleri duyuluyor. Yaz döneminin gelmesi ile izleyiciler 'EDHO sezon finali ne zaman?' sorusunun yanıtını arıyor. Geçtiğimiz haftalarda EDHO'nun yeni sezonda da olacağı haberi Yönetmen Onur Tan'dan gelmişti. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer'in başrollerinde yer aldığı dizinin yönetmeni Onur Tan ile birlikte Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba bir ödül törenine katıldı.

Dizinin başladığından bu yana çok fazla ödül kazandığını hatırlatan Oktay Kaynarca, "Bu bir ekip başarısı. Buradaki ödülü biz sadece kendi başarımızdan dolayı aldığımızı düşünmüyorum. Çaycısından, yapımcısına kadar herkes bu ödülün bence sahibi. Herkesin katkısı var. Onlar adına alacağız" diye konuştu.

Oyuncuların diziden ayrılması ve yeni isimlerin katılması yönünde sürekli bir dönüşüm olduğuna vurgu yapan yönetmeni, "7.yıla giriyoruz. Çok uzun bir süre insan hayatında. Hem yeni oyuncular dahil oluyor hem yeni bebeklerimiz oluyor, kaybettiklerimiz oluyor. Uzun bir yola aile olarak çıktık. Bizim için başarı ve istikrar… İstikrarla devam etmek niyetindeyiz" açıklamasını yaptı.

Dizide Doğan baba karakterine hayat veren Ali Sürmeli"ye de yaşam boyu onur ödülü takdim edildi. 61 yaşındaki oyuncu, 5. sezonun başında beyin kanaması geçirmiş ve 3-4 ay kadar dizide yerini alamamıştı.

Oktay Kaynarca'nın başrolünü oynadığı EDHO 200. bölümünde sezon arası verecek.

EDHO 197. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

EDHO 197. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı an 'takvim.com.tr'den izleyebilirsiniz...

eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz.jpgeskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-2.jpg

EDHO KONUSU NEDİR?

Türkiye'nin en güçlü ailesi olan Çakırbeyliler'in karşısında bu sefer daha zorlu bir sınav vardır: Avrupa'nın en büyüğü olmak. Bakalım güç savaşlarında kazanan taraf kim olacak, dünyayı sömüren güçler mi, onlara başkaldıran Çakırbeyliler mi?

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ...

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi EDHO'da veda sahneleriyle ekran başına kilitlediler! Bir hayli kabarık olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılan oyuncular listesinde bakın kimler var...

8 Eylül 2015 tarihinden beri yayında olan dizinin ana kadrosuna adını yazdırıp, ayrılan oyuncu sayısı tam 75 kişi... Bahadır Özener'le Berna Aruz'un yazdığı diziden senaryo gereği ayrılanların ezici bir çoğunluğunu Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı 'Hızır Çakırbeyli' veya adamları, birkaçını ise düşmanları öldürdü.

Beyin ameliyatı geçiren Sabina Toziye, senaryo gereği yatağında kalp krizinden ölen tek kişi oldu!

oktay-kaynarca-fotograflari.jpg

İŞTE EDHO'YA VEDA EDENLER LİSTESİ

Salı akşamlarının en çok izlenen iki yapımından biri olan dizinin ekran serüveni bitene kadar bakalım kaç oyuncunun daha yolu 'EDHO'dan geçecek?"


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.