1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gönül Dağı Dizisinde İzleyiciyi Derinden Sarsacak Bir Veda! Taner ve Dilek ne Yapacak?
Gönül Dağı Dizisinde İzleyiciyi Derinden Sarsacak Bir Veda! Taner ve Dilek ne Yapacak?

Gönül Dağı Dizisinde İzleyiciyi Derinden Sarsacak Bir Veda! Taner ve Dilek ne Yapacak?

Gönül Dağı'nda izleyiciyi şaşırtacak bir veda yaşanabilir. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi bu sezonun dikkat çeken yapımlarından birisi oldu. Duygu ve heyecan dolu sahneleriyle milyonları ekran başına kilitlemeyi başaran Gönül Dağı dizisinde ayrılık iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

A+A-

Gönül Dağı'nda izleyiciyi şaşırtacak bir veda yaşanabilir. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi bu sezonun dikkat çeken yapımlarından birisi oldu. Duygu ve heyecan dolu sahneleriyle milyonları ekran başına kilitlemeyi başaran Gönül Dağı dizisinde ayrılık iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Gülsim Ali, Berk Atan ve Utku Ateş gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizide izleyicileri şok edecek bir ayrılık yaşanacağı öne sürüldü. Serdar karakteriyle dizinin en sevilen karakterlerinden birisi olan Utku Ateş'in Gönül Dağı'ndan ayrılarak başka yapımla el sıkıştığı kulislerde konuşuluyor. Henüz bu konu hakkında yayıncı kuruluş ve yapım şirketinden bir açıklama gelmedi.

İşler tam rayındayken yapboz bozulacak! Gönül Dağı için yarı yolda ters köşe! Meğer son anda... Gönül Dağı dizisi geçtiğimiz hafta cumartesi günü sezon finali yaparak yaz tatiline girdi. Gülsim Ali ve Berk Atan gibi ünlü isimlerin başrolünde yer aldığı dizide merak uyandıran gelişmeler ardı sıra yaşanıyor ve gözler veda edecek isme çevrildi. Beklenmedik gelişmelerin peşi sıra meydana geldiği dizide ayrılık iddiaları kulislerde konuşulmaya başlandı. Serdar karakteriyle Gönül Dağı dizisinde büyük beğeni toplayan Utku Ateş'in projeden ayrılacağına yönelik iddialar arttı. Utku Ateş'in diziden ayrılarak başka bir yapımda rol alacağı konuşulurken yapım şirketinden yapılacak açıklama bekleniyor.

BEKLENMEDİK VEDA MI YAŞANACAK?

Beklenmedik gelişmelerin peşi sıra meydana geldiği dizide ayrılık iddiaları kulislerde konuşulmaya başlandı.

Serdar karakteriyle Gönül Dağı dizisinde büyük beğeni toplayan Utku Ateş'in projeden ayrılacağına yönelik iddialar arttı.

Utku Ateş'in diziden ayrılarak başka bir yapımda rol alacağı konuşulurken gözler yapım şirketinden yapılacak açıklamaya çevrildi.

GÖNÜL DAĞI SEZON FİNALİ

Gönül Dağı 29 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin yeni sezonunun eylül ayında izleyicisiyle buluşması bekleniyor. 

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gönül Dağı dizisinin çekim yeri Türkiye'nin farklı illerinde gerçekleşmektedir. Gönül Dağı dizisi Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilmektedir. Dizide görünen Gedelli köyü, günümüzde Niğde ilinin Ulukışla ilçesine bağlıdır.

Senaryoda geçen Gedelli köyü, aslında dizinin çekimlerinin yapıldığı Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinin kırsal bölgesidir.

Gönül Dağı dizisi, bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsünü anlatmaktadır.

UTKU ATEŞ DİZİDEN AYRILDI MI?

Utku Ateş'in yeni dizi Cam Tavanlar ile anlaşma yaptığı konuşuluyor. Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan'ın başrollerinde yer aldığı iddialı yapım, Mustafa Çiftçi'nin hikayelerinden senaryolaştırıldı.

GÖNÜL DAĞI SEZON FİNALİNDE ŞOK GELİŞME

Zahide ve Sefer'in düğün vakti gelmiştir. Bütün kasaba düğüne hazırlanırken en büyük iş amcaoğullarına düşer. Düğün öncesi ve sonrasında oluşan tüm aksilikleri çözmeye çalışan amcaoğullarının işi hiç kolay olmayacaktır.

Öte yandan herkes Fikret'in bir sorun çıkarmasından endişelenmektedir. Düğün gecesi geldiğinde Fikret düğünü zora sokacak bir hamlede bulunacak mıdır? Asuman'ın sınav sonucu açıklanmıştır.

Oldukça yüksek puan alan Asuman büyük şehirlere gitmeyi mi yoksa kasabada kalmayı mı tercih edecektir? Dilek'in Gedelli'deki işleri zora girmiştir ve İstanbul'a çağrılmaktadır. Bu atama haberiyle birlikte Taner ve Dilek ne yapacaktır?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.