1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gönül Dağı'nda Neler Olacak? Seyirciler Merak Ediyordu!
Gönül Dağı'nda Neler Olacak? Seyirciler Merak Ediyordu!

Gönül Dağı'nda Neler Olacak? Seyirciler Merak Ediyordu!

Gönül Dağı bu hafta Cumartesi günü 49. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Yayınlandığı günden beri çok beğenilen ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen dizinin ana hikayesi, yan hikayeleri ve bütün karakterleri çok beğeniliyor. Sadece Taner ve Dilek'in aşkı değil, Veysel ve Cemile, Ramazan ve Asuman ve hatta Rıfat ve Meryem'in hik

A+A-

Gönül Dağı bu hafta Cumartesi günü 49. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Yayınlandığı günden beri çok beğenilen ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen dizinin ana hikayesi, yan hikayeleri ve bütün karakterleri çok beğeniliyor. Sadece Taner ve Dilek'in aşkı değil, Veysel ve Cemile, Ramazan ve Asuman ve hatta Rıfat ve Meryem'in hikayesi de merakla izleniyor.

Geçen sezona damga vuran Sefer ve Zahide ilişkisi de Sefer'in hastalığı nedeniyle merakla izlenenlerden bir diğeri. Sefer'in hastalığını yeni öğrenen amcaoğlullarının bu durum karşısında neler yapacağı 49. bölümde görüleek olan konulardan bir tanesi. Tabi 49. bölümün tek konusu da bununla sınırlı değil.

Dizinin En Renkli Karakterinde Çekicilik ve Yeni İcatlar

Uçak yapma macerasından sonra yeni icatlar peşinde koşması gereken Taner ve amcaoğullarının başı her zamanki gibi maddi sorunlar yüzünden derttedir. Üstelik artık Sefer'e de yardım etmeleri gerekir. Arabaların karda yolda kalmasından dolayı çekicilik yapmaya başlayan amcaoğullarının önündeki en büyük problem ise bu işin çok vakit almasıdır.

Öyle ki artık icat yapmak için çok sınırlı bir zamanları kalır. Ama çekicilik yaparken başlarına gelecek olan yeni gelişmeler de vardır. Seyirciler yeni bölümde bu gelişmelerden haberdar olacak. Merak edilen bir diğer konu ise Elif hemşire ve babası Arif'in böbrek nakli ameliyatıdır. Ameliyat, Sefer'in hastalığı ve çekicilik işi bu haftanın asıl konuları olarak ekrana gelecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.