1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hakan Ural'dan Kahreden Haber! Hakan Ural Hayatını Kaybetti mi? Acı Haberi Acun Ilıcalı Açıkladı...
Hakan Ural'dan Kahreden Haber!  Hakan Ural Hayatını Kaybetti mi? Acı Haberi Acun Ilıcalı Açıkladı...

Hakan Ural'dan Kahreden Haber! Hakan Ural Hayatını Kaybetti mi? Acı Haberi Acun Ilıcalı Açıkladı...

Hakan Ural öldü mü? Hakan Ural'a ne oldu? Hakan Ural'dan acı haber geldi, Sibel Can'ın eski Eşi Hakan Ural Yoğun Bakıma Alındı, Sevenlerini yasa boğdu. Sosyal medyada iyi olduğu açıklamışlardı kötü haberini ailesi ağlayarak duyurdu.

A+A-

Sosyal medyada iyi olduğu açıklanmıştı  ancak sonrasında kötü haberini ailesi ağlayarak paylaştı, bu paylaşımdan sonra acı gerçek ortaya çıktı.

İki gün önce Instagram hesabından paylaşımda bulunan Hakan Ural, “Sevgili minik ailem ortalığın bilindik virüsler dışında tarif edilemeyen virüslerle de dolu olduğunu deneyimlemiş olduk maalesef. Fakat Allah’ın izniyle iyiyim. Arayan soran tüm dost arkadaşlara teşekkürler. Her işte bir hayır vardır. Allah’tan bir mani olmazsa pazartesi beraberiz. Sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız. Selam, sevgi, saygılar” demişti.

Bu paylaşımdan tam birgün sonra acı haberi verdiler, kimse bunu beklemiyordu ama maalesef üzülerek paylaşıldı kimse sevindirici habere sevinemedi bile..

“MAALESEF SÜREÇ HER GEÇEN GÜN DAHA ZORLAŞTI”

Ancak bugün durumu ağırlaşan sunucudan yeni bir paylaşım geldi. Ural, “Arkadaşlar maalesef süreç gün geçtikçe daha zorlaştı. Sıkıntılı yani. Bir önceki post iyi dedik ama erken davranmışız.

Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin” diye konuştu.

Sibel Can ile Hakan Ural neden ayrıldı?

Sibel Can ile beraber çok güzel hayat sürdüren Hakan Ural, Babasının sözünü dilediğine pişman oldu, Sibel Can'dan boşanma nedeni ise babasının sözleriydi, Babası Selçuk Ural'ın Sibel Can'ın bacağı görünüyordu diye Boşanması gerektiğini dile getiren babası için Sibel Can'dan boşandı ve bu ayrılık Hakan Ural'ın en büyük pişmanlığı oldu.

Hakan Ural Sibel Can'ı hala seviyor mu? Bu sorular bir kenara kalsın, Burak Özçivit Hakan Ural'ı çok sevdiğini aktardı ve ünlü oyuncu Hakan Ural için bol bol dua istedi.

Acun Ilıcalı ünlü Sunucunun sağlığına kavuşması için dualar ettiğini belirtip, bir an evvel eski günlere geri dönmesini istediğini söyledi.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.