1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. Hangi burcu neler bekliyor? İşte 20-26 aralık burç yorumları.
Hangi burcu neler bekliyor? İşte 20-26 aralık burç yorumları.

Hangi burcu neler bekliyor? İşte 20-26 aralık burç yorumları.

İşte sizler için derlediğimiz 20 aralık 26 aralık burç yorumları.

A+A-

KOÇ

Bu hafta Jüpiter'in var olan yeri ve Venüs retrosuyla  gelecekteki planlarınız ile  ilgili bir bitiş sürecine doğru ilerleyebilirsiniz. Salı günü Güneş Oğlak Burcuna geçmekte. Ayın geri kalan günlerinde  iyimserliği nispeten arkanızda bırakıp, önderlik ve liderci yönünüz ile harekete geçecek, gelecek olan günleriniz için  cesaret dolu kararlar alabilirsiniz.

Harekete geçme zamanı. Diğer kişilerden  farklı yönleriniz ile başarılar kazanabilir, aynı anda parasal açıdan da bir gelir sağlayabilirsiniz. Kendi yaptığınız işte  veya bölümünüzde  tanınmışlığınız artabilir. Başarılarınız ve yanlışlarınız ile daha fazla önlerde olacağınız bir zamana giriş yapıyorsunuz. Patron veya baba rolü gibi atacağınız adımlarda daha da etkili olabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızda şartları zorlaştırmamak, yargılayan bir tavırda olmamakta fayda var.

BOĞA

Bu hafta Jüpiter'in var olan yeri ve Venüs retrosuyla iş hayatınız ve eğitim alanlarınız ile ilgili yapacağınız adımlarda anlaşma sağlamak için daha fazla emek harcamanız gerekebilir. Bu konular ile ilgili önemli haberler beklediğiniz  bir döneme giriş yapıyor olabilirsiniz. Salı günü Güneş Oğlak Burcuna geçmekte. Ayın geri kalan günlerinde kaderinizi değiştirecek şans ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. Şartların ve durumların daha çok sizin tarafınızda olduğunu görmeye başlayacaksınız.

Aralık ayının ilk döneminde ki karmaşık düşünceler  dağılmaya başlayacak ve yaşama olan  umutlarınız, enerjiniz artacak. Hayatınızda biri yok ise yeni tanışma ve karşılaşmalar olabilir. Evli olan Boğalar için aileleri akrabaları ile arasında ilişki ve iletişim önem kazanabilir. Herkese herşeyinizi anlatmamaya çok özen göterin. Yeni değişikliklerden kaçının. Şehir dşı programlarınızda değişiklikler yaşanabilir. Genel olarak haftanın tamamında belirlenmiş plan ve fikirler, belirli duygular içinde durabilir ve ilerlemeye zamanınız olmayabilir.

İkizler

Bu hafta Jüpiter'in var olan yeri ve Venüs retrosuyla  şansınızın ve şanssızlıklarınızın arttığı dönemler ile karşı karşıya gelebiilirsiniz. Dış yaşantıya göre harekete geçmeniz gerekebilir. Aldığınız kararlarda kısa ve uzun vade olarak kazanç ve kayıpları karşı karşıya koyarak ilerlemek faydanıza olacaktır. Salı günü Güneş Oğlak Burcuna geçmekte. Ayın kalan zamanlarında ise parasal konular daha fazla gündemde olmaya başlayacak. Kararlarınızı alırken ve herhangi bir konuyu  ele alırken daha kaygılı davranabilirsiniz.

Kendi düşünceleriniz ve davranışlarınız da daha ısrarcı olabileceğiniz bir sürece giriş yaptınız. Araçlarla ilgili alım-satım işleri, vergiler ve bakımlar ile  ilgili ödemeler şu an ki gündeminizde olabilir. İlişkilerinizde ortak olan zevkler, ortak yaptığınız işler, tutkular ve paylaşımlar partnerinizle aranızdaki sevgiyi ve bağlılığı daha da  güçlendirecek. Eğitim, seyahat ve yolculuklarla ilgili konularda olağan dışı durumlar ile karşılaşabilirsiniz aman dikkat. Parasal ortaklıklar ve anlaşmalarda ise orta yolu bulmanız biraz zor olabilir.

YENGEÇ

Bu hafta Jüpiter'in var olan yeri ve Venüs retrosuyla ilişkilerinizde parasal paylaşımlar ve cinselliğe dair konular ile ilgili problemlere karşı dikkatli olunmalı. Fazlalık  ve abartı içeren durumlar sizin için bir karmaşaya yol açabilir. Sınırlarınızı temkinli ve  doğru belirlemeye çalışmalısınız. Salı günü Güneş Oğlak Burcuna geçmekte. Ayın geri kalan günlerinde ise ilişkileriniz ve diğer insanların size olan yaklaşımlarını ve ilişkilerle ilgili beklentilerinizi ön planda tutacaktır.

Özellikle arkadaşlık ve partnerlik ilişkilerinizde beklentilerinizi bulmak çok önemli hale gelirken bu durum ilişki zamanları için belirleyici olacaktır. Finansal konularınız ilişkilerdeki gündemlerinizden biri olabilir. Partnerinizin iş hayatındaki aktif bir süreci, bir zorluğun üstesinden gelme çabası ve mecburiyet içeren olaylar söz konusu olabilir. Yalnız Yengeçler ise bu zamanda iş hayatında daha fazla uğraşıya sahip insanlar ile karşılaşabilirler. Karşınızdaki insanlarda daha çok ciddi hal ve olgunluk görmek istediğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz.

ASLAN

haftanın ilk gününden itibaren Mars Yay Burcuna geçiş yapmaya başlıyor. Hafta başından  bu yana yaşama dair enerjiniz ve mutluluğunuz artmaya başlayacak. Son 3 aydır iç dünyalarda yaşanan gerilim ve tatsızlıklar, uyku düzensizlikleri ve bedenen yorgun olma hali hassasiyetler sonlanmaya başlıyor. Yaşama doğru, ilişkilere ve mutluluğa dair daha atılgan olacaksınız. İçinizden nasıl geliyorsa o şekilde hareket etme, kendinizi ön plana çıkarma, cesaret gerektiren adımları düşünmeden atabilme konularında önümüzdeki zaman sizi daha fazla desteklemiş olacak.

Aynı anda geçmişteki yüklerinizden, bilinçaltında olan korkularınızdan tüm kişi ve ortamlarda özgürleşmeye başlayacaksınız. Aşk durumları için oldukça güzel bir süreç başlamak üzere. Yalnızlar olanlar için seçenek ve fırsatlar artacak. İş ortamınızda bazı durumlarınıza mesafe ve sınır koymak isteyebilirsiniz. İş ilişkilerinizde profesyonel olmak özellikle kadınlarla olan durumlarınızda akıllıca ve olgunca düşünerek ilerlemek önemli olacaktır. Perşembe gününden itibaren başlayan Venüs retrosu, sağlıkla ilgili bir takım sorunlara işaret edebilir.

BAŞAK

Bu hafta Jüpiter'in var olan yeri ve Venüs retrosuyla hayatın farklı dönemlerinden anlık şanslarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Özellikle aşk durumlarınızda çifte şanslar, mutlu edici gelişmeler olabilir. Duygusal bir araya gelişlerde aşırıya gitmediğiniz takdirde sağlıklı bir şekilde ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Sevginizi hissettirmek, sevgi paylaşımda olmak yaşam enerjinizi ve mutluluğunuzu arttıracaktır.

Salı günü Güneş Oğlak Burcuna geçmekte. Ayın kalan günlerinde taşınma konuları ve düzen farklılıkları gündeminize gelebilir. Taşınmaz mal alım-satımlarıyla ilgili süreçleriniz daha hızlı olacak. Kredi borçları ve diğer  borçlanmalarla ilgili konularda daha sistematik ve planlı ilerleyeceksiniz. Hayatınızın  her bölümünde uzun zamanlı düşünerek hareket etmenin sizi daha ileri taşıyacağını göreceksiniz. Uzun vadeli aşk ilişkilerinde tamam veya devam gibi durumlar bugünlerde karşınıza çıkabilir. İlişki durumlarınızı ciddiyete taşıyabilir, aileleri araya katabilirsiniz. Evinizde yeni değişikliğin tam zamanı.

AKREP

Bu hafta Jüpiter'in var olan yeri ve Venüs retrosuyla aile ve akrabalarınızla ilişkileriniz ön planda olacak. Kısa mesafe bile olsa yolculuklara çıkabilir, aile büyüklerinizi ziyaret edebilir, uzaklardaki akrabalarınızla vakit geçirebilirsiniz. Salı günü Güneş Oğlak Burcuna geçmekte. Ayın diğer günlerinde ise aşk , iş hayatınızda daha olgun ve farklı bakış açısıyla hareket edeceksiniz. Yenilikten ve sıra dışılıktan hariç garanti adımlar içinde olmak, planlamalar ile harekete geçmek sizin için daha önemli olacak. Araçlarınızda ve teknolojik aletlerinizde bırakmaya gayrette bulunun. Büyüklerinizin yatırım ve birikimleriyle ilgili gündemler ortaya çıkabilir.

YAY

Bu hafta Jüpiter'in var olan yeri ve Venüs retrosuyla hafta başından itibaren iş veya özel hayatınızda sonlandırmaya, sonuçlandırmaya çalıştığınız işlerle meşgul olacaksınız. Bir dönemi bitirmeye doğru gidebilirsiniz. Umudunuzun bittiği durumlarda, son anda beklenmedik şeyler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kader deneyimlerinizin arttığı bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Salı günü Güneş Oğlak Burcuna geçmekte. Ayın geri kalanında kazançlar ve harcadıklarınız ile ilgili şanslı durumlarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Aile büyükleriniz ve sizdenbüyük kişilerden destek ve ilgi görebilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde kıskançlıklar, hırs ve öfkeler öne çıkabilir. Sevgiliniz ve partnerinizden hediyeler alacaksınız. Riskli yatırımlarla ilgili bilgi birikiminiz ve deneyiminiz durumunda kazançlar elde edebilirsiniz.

OĞLAK

Bu hafta Jüpiter'in var olan yeri ve Venüs retrosuyla  parasal konularla ilgili zorunlu ve keyfi harcamalarınızın artışı sizi yeni düşüncelere ve düzenlemelere götürebilir. Ev taşımayla ilgili harcamalarınız olabilir. Hayatınızdaki insanlara maddi yardımlar ile destek olmanız gerekebilir. Salı günü Güneş Oğlak Burcuna yani sizin burcunuza geçiyor.

Ayın geri kalan günlerinde ise farklı kanallardan parayı kendinize çevirebilir, finansal şanslarla karşılaşabilir, dışardan gelen kazançlar ile ilgili özellikle fırsatlar yakalayabilirsiniz. Birikimler, riskli yatırımlar aracılığıyla kazançlar sağlayacaksınız. Miras ve nafaka ödemeleriniz olabilir. Aile içerisinde, aile üyelerinin hayatında kader durumları olabilir. Bu hafta yükselen enerji ile daha hırslı, daha mutlu hissedebilir fakat bir yandan da daha takıntılı bir hale gelebilirsiniz. 

KOVA

Bu hafta Jüpiter'in var olan yeri ve Venüs retrosuyla enerjiniz ve motivasyonunuz sürekli değişebilir. Kendinizi pozitif veya negatif anlamda doldurmaya karşı koruyun. Objektifliğinizi saçmayın. Salı günü Güneş Oğlak Burcuna geçmekte. Ayın geri kalan günlerinde gelecek planları ve geçmişe dair konular ön planda olabilir. Anda kalmaktan  farklı geçmişi ve geleceği sık sık düşüneceksiniz. Sizden saklanan olaylar, etrafınızdaki insanların gerçek yüzü ve gerçek niyetleri bu dönemde karşınıza çıkabilir İlişkilerinizde samimiyet ve güvene dayanan samimiyetler sağlamlaşırken, bazı insanlardan art niyetli veya gizemli tavırlar sezebilirsiniz. 

BALIK

Bu hafta haftanın ilk gününden itibaren Mars, Yay Burcunda ilerlemeye başlıyor. Hafta başından itibaren daha hızlı karar alıp daha hızlı karar verebilirsiniz. Yaklaşık 2 ay sürecek bu dönemle birlikte yanılgı ve hatalara düşmeye karşı dikkatli olunmalı gelecek planlarınızla ilgili daha detaylı düşünüp araştırarak adımlar atmanızda fayda var. Eğitimini aldığınız alanlarda iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Bazı Balık burçları bu dönemde eğitim aldığı alanı değiştirecek, akademik kariyere dair planlamalar yapacak. Yöneticilerinizden sizin lehinize yaklaşımlar görebilirsiniz.

Salı günü Merkür'ün Oğlak burcuna geçişi sosyal etrafınızdan iş ve finansla ilgili konularda yardımlar ve fikirler alabileceğinize işaret ediyor. Eski dostluklar, geçmişte kalan insanlar de Perşembe günü Venüs'ün retro hareketine geçişiyle ortaya çıkabilir. Bazı arkadaşlıklarınızı, bazı arkadaşlarınızın niyet ve beklentilerini içten içe sorgulayabilirsiniz. Borçlanmalar ile yapılacak ödemelerinizi daha iyi hesaplamalısınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.