1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hekimoğlu Dizisi Final Kararı Aldığını Resmen Açık!
Hekimoğlu Dizisi Final Kararı Aldığını Resmen Açık!

Hekimoğlu Dizisi Final Kararı Aldığını Resmen Açık!

Hekimoğlu dizisi finale gidiyor. Dizinin yalnızca 2 bölümü kaldı. Salı akşamı 49 bölümü ekranlara gelecek bizi den geriye yalnızca bir bölüm kalacak İpek ve Ateş karakterleri birbirine uygun görülen isimler arasında yer alıyordu. Bu ikilinin finalde birleştirilmesi isteniyor.

A+A-

Hekimoğlu dizisi her şeye rağmen madem bitiyor. En azından izleyicinin isteği yapılsın deniyor. Senaristin Ateş ve İpek karakterlerini bir araya getirmesi isteniyor. Ateş ve İpek yakınlaşması artık bitsin diye talep geldi. Sosyal medyada bu yorumlar dikkat çekiyor. Hekimoğlu dizisi finalinde yaklaşırken bu birlikteliği isteyenlerin sayısı oldukça fazla işte diziye dair gündeme gelen konular ve son dakika haberi…

Hekimoğlu dizisi Twitter hesapları üzerinden dizilere olan ilgiyi araştırdı. Bu ikiliyi pek çok kişi seviyor. Hafif bir flört havası söz ediliyordu. Yapımcı orijinal metne göre ilerliyor ve bu konuda titiz davrandığı için böyle bir durum ortaya çıkmadı. Ancak böyle bir durumun görülmesi muhtemel görünüyor. Çünkü pek çok izleyici madem finale gideceksiniz en azından istediğimiz şekilde final olsun notunu düştü. Hekimoğlu dizisi 11 Mayıs Salı yayınlanacak 49. bölüm ile izleyici mest edecek.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.