1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hekimoğlu Dizisi Final Tarihi Kesinleşti! Kanal D Fişini Çekti...
Hekimoğlu Dizisi Final Tarihi Kesinleşti! Kanal D Fişini Çekti...

Hekimoğlu Dizisi Final Tarihi Kesinleşti! Kanal D Fişini Çekti...

Salı akşamları sevenleriyle buluşan Hekimoğlu dizisi final yapacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Kaan Yıldırım,  Damla Colbay ve Aytaç Saçmaz diziden ayrılmıştı. Bu hafta ise Okan Yalabık, Timuçin Esen ve Ebru Özkan dizide ön plana çıkmaktadır.

A+A-

Kanal D ekranlarında severek izlenilen Hekimoğlu dizisinin final yapmasını engel olmak isteyen izleyiciler sosyal medyada bir hayli baskı yaptı. Fakat istenilen sonuca ulaşılamadı. Hekimoğlu dizisinin final yapmasına 2 bölüm kaldığını son dakika haber olarak yapımcı izleyicilerine duyurdu. Diğer dijital kanallarda da devam etmeyecek olan dizinin 11 Mayıs salı günü 49.bölümün yayınlanıp, ardından 18 Mayıs akşamı yayınlanacak olan 50. bölümle final yapması planlanıyor.

Timuçin Esen 'in harika bir performans sergilediği Hekimoğlu dizisi çok izlenen dizi filimler arasında yerini aldı. Dizinin bitmesine son iki bölümün kalması, reyting rekorlarında da önemli ölçüde düşüşlerin olduğunu gösterdi.

Ekranlara gelecek olan Hekimoğlu dizisinin 49. bölümünde Ateş karakteri, İpek'i şaşırtmaya devam edecek. Oldukça zor durumda olan genç bir hasta için farklı çözüm yolları arayan Ateş, hastasına, hayallerinin peşinden koşması için çaba harcayıp savaşması gerektiğini söyler. İpek ise Hekimoğlu Ateş'i tanıdığını sanmıştır. Fakat yanıldığını anlamıştır. Ateş Hekimoğlu 'nun aklından neler geçmektedir. Hekimoğlu yeni bölümüyle salı akşamı saat 20.00 da Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.