1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İbrahim Tatlıses bir darbe daha yedi! Sinirden hop oturup hop kalktı! Emekli Maaşını Bile Kestiler!
İbrahim Tatlıses bir darbe daha yedi! Sinirden hop oturup hop kalktı! Emekli Maaşını Bile Kestiler!

İbrahim Tatlıses bir darbe daha yedi! Sinirden hop oturup hop kalktı! Emekli Maaşını Bile Kestiler!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses yaşamının şokunu yaşadı. Hükümet Tatlıses’in emeklilik hakkını elinden aldı. Bu olayı öğrenen İbrahim Tatlıses hop oturup hop kalktı. Neler oluyor?

A+A-

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses yaşamının şokunu yaşadı. Hükümet Tatlıses’in emeklilik hakkını elinden aldı. Bu olayı öğrenen İbrahim Tatlıses hop oturup hop kalktı. Neler oluyor?

2011 senesinde ünlü türkücü İbrahim Tatlıses felaketi yaşadı. Tatlıses, İstanbul Maslak'ta, silahlı saldırıya uğradı. İmparator aracının içerisinde başına isabet eden mermiyle ağır yaralandı ve seneler süren bir tedavi sürecine başladı. Bu süre zarfında ünlü şarkıcı ekranlardan ve sahnelerden uzak kaldı. 69 yaşındaki İbrahim Tatlıses,  vücudundaki hasar sebebiyle 2017 senesinin Haziran ayında 'malulen emeklilik' müracaat yaptı. Hükümet imparatorun müracaatını kabul etti ve maaşa bağladı. 4 senedir emekli maaşı alan imparatorun maaşının kesildiği iddia edildi. Bu olayı öğrenen Tatlıses’in sinirden deliye döndüğü söyleniyor. 

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses 9 yıl aranın ardından ekranlarda yerini aldı. Tatlıses, Star TV ekranlarında yayımlanan İbo Show ile sevenlerinin karşısına tekrardan çıktı. İbo Show kuvvetli kadrosuyla yayınlandığı ilk günden beri çok büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Her hafta Cumartesi akşamları saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan İbo Show Haziran ayında 30.Bölümü sezon finali yaptı. İmparatorun hayranları yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak edip araştırmaya başladı. Hayranlar İbrahim Tatlıses ile alakalı karşılarına çıkan haberler sonrası şaştı kaldı. Bu haber ise ünlü türkücünün emekli maaşına el konulması. İbrahim Tatlıses’in emeklilik hakkının geri alınması sonrası hop oturup hop kalktığı söyleniyor.

2017 senesinde malulen emekli olan İbrahim Tatlıses 3119 lira devletten emekli maaşı alıyordu. Ancak devlet imparatorun parasını kesti. 4 sene boyunca maaş alan sanatçının elinden bu hakkının geri alındığı söyleniyor. Sebebi ise…

Sabah gazetesinden Erdoğan Yapık’ın haberine göre; İzmir SGK’ya müracaat yaparak malulen emekli edildi. Malulen emeklilik, çalışma gücü kaybı olan vatandaşların kullanmış olduğu bir hak olarak bilinmekte.
Bu nedenle kurum, ünlü türkücü, İbo Şov’a başlayınca, ‘Yeniden çalışabiliyor’ gerekçesi ile maaşını kestiği iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.