1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR’dan Ev Hanımlarına Büyük Müjde; Evden oturduğunuz yerden Yapacağınız İşlerle Aylık 4.000 TL Kazanabileceksiniz! İŞKUR evde paketleme...
İŞKUR’dan Ev Hanımlarına Büyük Müjde; Evden oturduğunuz yerden Yapacağınız İşlerle Aylık 4.000 TL Kazanabileceksiniz! İŞKUR evde paketleme...

İŞKUR’dan Ev Hanımlarına Büyük Müjde; Evden oturduğunuz yerden Yapacağınız İşlerle Aylık 4.000 TL Kazanabileceksiniz! İŞKUR evde paketleme...

İŞKUR, ev hanımlarına birden çok iş olanağı sunuyor fakat burda sizin yetkinlikleriniz ve el becerileriniz bir hayli önemli. Eğer önceden almış olduğunuz bir eğitim var ise, diğer müracaat sahiplerinin önüne geçebilir ve daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz. İŞKUR’un sağlamış olduğu iş olanakları ise şu biçimde sıralanıyor. İŞKUR, evde ek iş

A+A-

İŞKUR’dan Ev Hanımlarına Müjde; Evden Kolayca Yapacağınız İşlerle Aylık 4000 TL Kazanabileceksiniz Birçok ev hanımı belirli bir mesleği olmasa da hem ev bütçelerine katkıda bulunmak hem de maddi özgürlüklerine eline almak için, evlerinden çıkmadan yapabileceği işler arıyor.

Bu durumda ise her sene işsiz yurttaşlara ekmek kapısı bulan İŞKUR devreye giriyor ve ev hanımlarının evde yapabileceği iş olanakları sağlayarak hem ev hanımlarının iş yaşamına atılmasına ve maddi özgürlüklerini kazanmasına vesile oluyor hem de iş ve çalışan arasında aracı görevi görerek, en ideal kişiler ile işleri eşleştiriyor.

Eğer siz de evinizden çıkmadan aylık 3000 – 4000 TL ücret kazanmak istiyorsanız, size en yakın İŞKUR şubesine başvurabilir veya İŞKUR’un internet sitesi üzerinden müracaat formunu doldurarak yetkili kişilerin kendilerine ulaşmasını sağlayabilirler. Alacağınız ücret ise yapacağınız işe göre değişecektir, eliniz ne kadar hızlanırsa o kadar çok iş yapabilirsiniz ve bu sayede daha çok kazanç elde edeceksiniz.

İŞKUR’un Evde İş İmkanları

Eğer siz de İŞKUR’un evde iş olanaklarına başvurmak istiyorsanız, ne iş yapacağınız merak ediyor olabilirsiniz. İş ve İşçi Bulma Kurumu İŞKUR, ev hanımlarına birden çok iş olanağı sunuyor fakat burda sizin yetkinlikleriniz ve el becerileriniz bir hayli önemli. Eğer önceden almış olduğunuz bir eğitim var ise, diğer müracaat sahiplerinin önüne geçebilir ve daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz.

İŞKUR’un sağlamış olduğu iş olanakları ise şu biçimde sıralanıyor:

Davetiye zarflama,
Ütüleme işleri,
Katlama işleri,
El işlemeleri,
Paketleme işleri.
Sizler de istediğinize göre yukarıdaki iş gruplarından birini seçerek, aylık 3 000, 4 bin TL’ye kadar gelir elde edebilirsiniz.

Nasıl Başvuru Yapılıyor?

Eğer siz de İŞKUR’un sunduğu evde iş fırsatlarından faydalanmak istiyorsanız, öncelikle İŞKUR’un internet sitesinden veya size en yakın İŞKUR şubesine giderek müracaat formunu eksiksiz ve hatasız olarak doldurmanız gerekmektedir. Bu adımın ardından ise size uygun iş ilanları olduğunda İŞKUR yetkilileri size ulaşacaktır.

Ne Kadar Kazanabilirim?

İŞKUR’dan aldığınız işe göre kazancınız değişecektir, eğer ambalajlama, ambalaj gibi işlerini kabul ederseniz günde yalnızca birkaç saat çalışarak bir asgari ücret kadar kazanç elde edebilirsiniz. Ancak çalışma hızınıza bağlı şekilde aylık olarak 3 000 veya 4 bin TL’ye kadar gelir elde ederek maddi özgürlüğünüzü kazanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.