1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kuruluş Osman Dizisinde Osman Bey'in İntikamı Damga Vurdu! Kuruluş Osman'ın Yeni Bölüm Fragmanı Nefes Kesti...
Kuruluş Osman Dizisinde Osman Bey'in İntikamı Damga Vurdu! Kuruluş Osman'ın Yeni Bölüm Fragmanı Nefes Kesti...

Kuruluş Osman Dizisinde Osman Bey'in İntikamı Damga Vurdu! Kuruluş Osman'ın Yeni Bölüm Fragmanı Nefes Kesti...

Kuruluş Osman yayınlanan son bölümüyle nefes kesti. Osman Bey'in, Togay'a diz çöktürerek Bamsı Bey'in intikamını aldığı bölüm soluksuz izlendi. Togay'ı çaresiz bırakan Osman Bey'in intikamı izleyicileri ekran başına kilitlerken sosyal medyaya da damga vurdu. Kuruluş Osman'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanı ise nefes kesti.

A+A-

Osman Bey resti çekti! Kuruluş Osman 62. bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi, atv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kuruluş Osman yayınlanan son bölümüyle nefes kesti. Osman Bey'in, Togay'a diz çöktürerek Bamsı Bey'in intikamını aldığı bölüm soluksuz izlendi. Togay'ı çaresiz bırakan Osman Bey'in intikamı izleyicileri ekran başına kilitlerken sosyal medyaya da damga vurdu. Kuruluş Osman'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanı ise nefes kesti. İşte heyecanı kat kat arttıran Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanı…

Yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle takip edilen Kuruluş Osman, ekrana gelen son bölümüyle izleyiciden yine tam puan aldı. Peki Osman Bey'in Bamsı Bey'in intikamını aldığı bölümde neler yaşandı? İşte detaylar…

KURULUŞ OSMAN 61. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

'Kuruluş Osman'ın heyecanla takip edilen 61'inci bölümünde, Bamsı Bey'in intikamını almak için yanıp tutuşan Osman Bey, beklediği fırsatı elde edince derhal alplerini topladı. Cenk meydanına çıkmadan evvel alplerine konuşan Osman Bey, intikam yemini etti.

Konya'dan gelen haberle Togay'ın Moğol valisine isyan ettiğini öğrenen Osman Bey, ardından Nikola'nın ve çevre tekfurlarının Togay'a asker desteği verdiği istihbaratını aldı. Bizans-Moğol ittifakının saldırıya hazırlandığının anlaşılması üzerine alplerini toplayan Osman Bey, otağından çıktığında herkesin savaşa hazır olduğunu gördü.

Bamsı Bey'in çifte pusatlarını kuşanmış Cerkutay'a "Bamsı Bey gelemez ama pusatları gelir öyle mi Cerkutay?" diyen Osman Bey, Cerkutay "Oğlu Cerkutay, Bamsı Beyin emanetleriyle intikam alacak beyim!" deyince "O gün bugündür Cerkutay" diye cevap verdi.

Ardından alplerine seslenen Osman Bey, "Alplar! Biz hepimiz Bamsı Bey'in anlattığı destanlarla büyüdük. Biz o destanları evlatlarımıza masal değil, yiğitlere yol göstersin diye belledik… Bamsı Bey'in, Abdurrahman Gazi'nin şerefiyle gönendik. Şimdi bize bu gönenci sunanların yolunda intikam almazsak, işittiklerimiz bize haram olsun. Birlikte cenk meydanlarında koştuğumuz atlar tabutumuz olsun. Yolumuz intikam yolu, döner isek bu cihan bize zindan olsun…"

TOGAY'A DİZ ÇÖKTÜRDÜ!

Bamsı Bey'i şehit eden Togay'ı ele geçirmek için her yolu deneyen Osman Bey, nihayetinde muvaffak oldu ve kurduğu oyunla Togay'ı ayağına getirtti. Bizans-Moğol ordusunun karşısına dikilen ve kurduğu oyun sayesinde Bizans askerlerinin savaş alanını terk etmesi ile Togay'ı çaresiz bırakan Osman Bey, Moğol valisinin müdahalesi ile amacına ulaşamadı. Moğol Valisi Yargıcı'nın ihanet içindeki Togay'ı tutsak almasına müsade eden Osman Bey, yine de düşmanının peşini bırakmadı.

Kayı alpleri arasına yeni katılan Turhan Alp'in istihbaratı ile Moğolların bir kervansarayda konaklayacağını öğrenen Osman Bey, derhal pozisyon aldı. Kervansaraydaki gizli bir geçitten bahseden ve Togay'ı kandırıp kaçırabileceğini söyleyen Turhan Alp, başarılı oldu ve Togay'la Camuha'yı Osman Bey'in ayağına getirdi.

Kayı alpleri arasına yeni katılan Turhan Alp'in istihbaratı ile Moğolların bir kervansarayda konaklayacağını öğrenen Osman Bey, derhal pozisyon aldı. Kervansaraydaki gizli bir geçitten bahseden ve Togay'ı kandırıp kaçırabileceğini söyleyen Turhan Alp, başarılı oldu ve Togay'la Camuha'yı Osman Bey'in ayağına getirdi.

Kurtulduğunu düşünürken karşısında Osman Bey ve alplerini gören Togay, yaşadığı şaşkınlığı kısa sürede atlatarak "Nicedir babam için nesline diş bilerdim. Bırak dişlerim kan hakkını alsın Osman Bey!" sözleriyle meydan okudu.

Togay'ın karşısına tek başına çıkan Osman Bey, kararlı hamleleri ile düşmanını adeta perişan etti. Togay'a diz çöktüren Osman Bey, son hamleyi indirmek yerine kılıcını toprağa sağladı ve "Aslı kurt olanın nesli de kurt olur. Senin dişlerin Gökbörü'ye geçmez. Ölümün cümle cihana ibret olacak. Şimdi intikam vakti!" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.