1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Lucifer sevenlere kötü haber! Netflix Lucifer 6. sezon final sezonu mu?
Lucifer sevenlere kötü haber! Netflix Lucifer 6. sezon final sezonu mu?

Lucifer sevenlere kötü haber! Netflix Lucifer 6. sezon final sezonu mu?

Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesi bulunan Lucifer 5. sezon 2. kısım geçtiğimiz haftalarda izleyiciler ile buluştu. 5. sezonun tamamını bitirenler 6. sezon tarihini araştırmaya başladı. Peki, Lucifer 6. sezon tarihi belli oldu mu? Netflix Lucifer 6. sezon final sezonu mu?

A+A-

Lucifer 6. sezon tarihi izleyiciler tarafından araştırılıyor. Dizi ve film uygulaması Netflix'in sevilen dizilerinden Lucifer macerası devam ediyor. Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesi bulunan Lucifer 5. sezon 2. kısım geçtiğimiz haftalarda izleyiciler ile buluştu. 5. sezonun tamamını bitirenler 6. sezon tarihini araştırmaya başladı. Peki, Lucifer 6. sezon tarihi belli oldu mu? Netflix Lucifer 6. sezon final sezonu mu?

Tom Kapinos tarafından yaratılan Amerikan fantastik polisiye komedi-drama dizisi olan Lucifer'in 5. sezon 2. kısmı geçtiğimiz haftalarda izleyiciler ile buluştu. Netflix'in popüler dizilerinden Lucifer'in 6. sezonu ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Lucifer 6. sezon tarihi belli oldu mu? Lucifer 6. sezonda final mi yapacak? İşte merak edilen detaylar...

LUCIFER 6. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Lucifer 6. sezon tarihi henüz resmi olarak paylaşılmadı. Lucifer 6. sezonun sene sonu veya 2022 başı gibi yayınlanması bekleniyor.

LUCIFER 6. SEZONDA FİNAL Mİ OLACAK?

Lucifer'in 6. sezon ile final yapması bekleniyor. Konu ile ilgili açıklama gelmesi halinde haberimiz içerisine eklenecektir.

LUCIFER KONUSU VE OYUNCULARI

Cehennemin Efendisi olmaktan sıkılan Lucifer (şeytan), Los Angeles'ın ihtişamlı ve ışıltılı deliliği uğruna hâkimiyetini sürdüğü cehennemi terk edip bu şehirde 'Lux' adında bir mekân açıp fani bir yaşam sürmek ister. Fakat kardeşi (melek) ve babası (tanrı) onu rahat bırakmaz.

Tom Ellis Lucifer Morningstar Şeytan

Lauren German Dedektif Chloe Decker Dedektif

Kevin Alejandro Dedektif Dan Espinoza Dedektif

D. B. Woodside Amenadiel Canaan Lucifer'ın kardeşi. İlk doğan melek.

Lesley-Ann Brandt Mazikeen Smith / Maze İblis. Lucifer'ın arkadaşı.

Rachael Harris Dr. Linda Martin Terapist

Tricia Helfer Charlotte Richards Lucifer'ın annesi

Aimee Garcia Ella Lopez Adlî tıp çalışanı

Scarlett Estevez Trixie Chloe ve Dan'in kızı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.