1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Merve Dizdar’dan Ayrılık Sonrası eski Gürhan Altundaşar için önemli Açıklamada bulundu!
Merve Dizdar’dan Ayrılık Sonrası eski Gürhan Altundaşar için önemli Açıklamada bulundu!

Merve Dizdar’dan Ayrılık Sonrası eski Gürhan Altundaşar için önemli Açıklamada bulundu!

Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben karakterine hayat veren ünlü oyuncu Merve Dizdar, gece gezmesinde yönetmen Çağrı Lostuvalı ile birlikte görüntülendi. Basın mensuplarının kendine sorduğu sorulara samimi bir biçimde yanıt veren ünlü oyuncu Merve Dizdar, dikkatleri üstünde topladı ve yaptığı açıklamalar ile magazin gündeminin üst sıralarında yer

A+A-

Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben karakterine hayat veren ünlü oyuncu Merve Dizdar, gece gezmesinde yönetmen Çağrı Lostuvalı ile birlikte görüntülendi. Basın mensuplarının kendine sorduğu sorulara samimi bir biçimde yanıt veren ünlü oyuncu Merve Dizdar, dikkatleri üstünde topladı ve yaptığı açıklamalar ile magazin gündeminin üst sıralarında yer aldı.

Çekimleri devam etmekte olan dizinin boş günü öncesinde dizi yönetmeni ile bir arada olan ünlü oyuncu Merve Dizdar eski eşi Gürhan Altundaşar ile alakalı soruların sorulara da içtenlikle yanıt verdi.

Özel hayatı hakkında samimi açıklamalar gerçekleştiren ünlü oyuncu Merve Dizdar, açıklamaları ile adından söz ettirdi. Eski eşinden boşanması sonrasında ikilinin yeniden barıştıkları yönünde iddialar öne sürülmüş ve konunun gerçekliği merak edilmişti. Oyuncu ise bu yönde çıkan haberlere yanıt verdi ve merak edilenleri cevapladı.

Merve Dizdar eski eşi ile aralarındaki sevgi bağının sürdüğünü ifade ederken arkadaşlıklarının devam ettiğini de açıkladı. Eski eşi ile daima birbirlerini sevdiklerini, arkadaş olduklarını ve bu nedenle o şekilde bir açıklamada bulunduklarını söyledi.

Ünlü isim hayatında birisinin olmadığını belirtirken aşk konusunda ise kendinin de bir fikrinin olmadığını anlattı. Hiçbir kriterinin olmadığını açıklayan ünlü isim açıklamaları ile dikkat çekti. Eski eşiyle barışıp barışmadı yönünde çıkan haberlere yanıt veren Merve Dizdar, konunun gerçekliğine değindi.

Oyuncu çift Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar çifti 2018 sayısında dünyaevine girmişti. Çiftin 2021 yılının Haziran ayında ise anlaşmalı olarak boşandığı bilgisine ulaşılmış ve konu magazin gündeminin üst sıralarında yer almıştı.

Çift birbirlerinden herhangi bir şey talep etmeksizin boşanmış ve ikilinin sonraki süreçte de basına yansıyan bir olayı bulunmamıştı. Medeni bir biçimde ayrıldıklarını belirten ünlü oyuncu Merve Dizdar, eski eşi Gürhan Altundaşar ile arkadaşlıklarının da hala devam ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.