1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Mucize Doktor’da Sular Durulmuyor! Mucize Doktor Hayranları Endişeli...
Mucize Doktor’da Sular Durulmuyor! Mucize Doktor Hayranları Endişeli...

Mucize Doktor’da Sular Durulmuyor! Mucize Doktor Hayranları Endişeli...

Yayın hayatına ilk başladığı günden bu yana ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Mucize Doktor'da, Ali Vefa karakteri en çok ön plana çıkan karakterler arasında yer alıyordu.

A+A-

Uzun süre ülke gündeminde yer alan ve yurt dışında da önemli satış miktarlarına ulaşan Mucize Doktor dizisi kısa sürede izleyiciler olumlu tepkiler ve yoğun ilgi görmüştür. Taner Ölmez'in muhteşem bir performans göstererek otizmli bir doktoru canlandırması, Onur Tuna, Hazal Türesan, Sinem Ünsal, Reha Özcan ve Murat Aygen gibi birçok ismin önemli performans göstermesi dizinin daha da yükselmesini sağlamıştı. Mucize Doktor dizisi ile ilgili son dakika haberlerine bu haberimizde ulaşabilirsiniz.

Durum böyle olunca kısa süre içerisinde adeta patlama yapan dizi Mucize Doktor her hafta reyting rekorlarını kırmaya başladı. Ülkemizde son dönemde en çok etki yapan diziler arasında yer alan Mucize Doktor, kısa sürede efsane haline geldi ve perşembe akşamları izleyicileri ekrana bağladı fakat 2. Sezon itibarıyla dizini reytinglerinde düşüş yaşandı. Yine de milyonlarca kişiye ekrana bağlamaya devam eden dizide, son dönemlerde hikayenin zayıf kalması ile iyice ivme kaybetti. Diğer taraftan yayınlanmakta olan Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs dizileri nedeniyle de düşüş yaşayan Mucize Doktor durdurulamayan bir düşüş trendi içerisine girdi.

Mucize Doktor'da Sorunlar İyice Büyüdü

Bu durum Mucize Doktor izleyicilerinin mutsuz olmasına ve endişeye neden oldu. Bir taraftan da dizinin hayranları, böyle güzel bir hikaye ve oyuncu kadrosuna sahip olmasına rağmen dizinin nasıl bu kadar yetersiz kalabildiğini de sorgulamaya başladı. Muazzam bir oyuncu kalitesine sahip olmasına rağmen hikaye düzeninin giderek vasat durumda olması hayranlarda ciddi bir endişe duyulmasına yol açtı. Herkes dizide bir sorunun olduğunu düşünüyor. 3. sezonda dizinin devam edebilmesi için hayranları sosyal medyada birçok paylaşım yapıyor. Eğer gerekli düzenlemeler ve müdahaleler yapılırsa Mucize Doktor dizisinin kısa sürede ayağa kalkabileceği herkes tarafından konuşuluyor. Önümüzdeki süreçte Mucize Doktor senaristleri ve yapım ekibinin yaşanan bu düşüşü durdurup durduramayacakları ve bunun için nasıl müdahale edecekleri merakla bekleniyor. Aksi takdirde bu gidişatın devam etmesi durumunda Mucize Doktor için 3. Sezonun oldukça sorunlu ve kötü geçeceğini herkes fark etmiş durumda

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.