1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Muhteşem bir Haber EDHO resmen Başlıyor! Yapımcı Tarih Verdi resmen başlıyor...
Muhteşem bir Haber EDHO resmen Başlıyor! Yapımcı Tarih Verdi resmen başlıyor...

Muhteşem bir Haber EDHO resmen Başlıyor! Yapımcı Tarih Verdi resmen başlıyor...

EDHO'nun filmi çıkabilir. Dizinin düzgün bir final yapması hedefleniyor. Bu sebeple Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin filmi çıkarılarak 200. Bölüm bu biçimde değerlendirilebilir. Peki Oktay Kaynarca konu hakkında neler düşünüyor? İşte ATV hayranlarının merakla beklediği film gelişmesi...

A+A-

EDHO'nun filmi çıkabilir. Dizinin düzgün bir final yapması hedefleniyor. Bu sebeple Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin filmi çıkarılarak 200. Bölüm bu biçimde değerlendirilebilir.

Peki Oktay Kaynarca konu hakkında neler düşünüyor? İşte ATV izleyicilerinin merakla beklediği film gelişmesi...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki bu gelişme herkesi şaşırttı. EDHO dizisinin yeni bölümü bir türlü yayınlanmamıştı. Daha sonra dizinin bittiği haberi geldi. Hal böyle olunca önümüzdeki haftalarda oyuncuların farklı projelere katıldığını da öğrendik. Peki şimdi diziyle ilgili nasıl bir gelişme meydana gelecek?

Çünkü herkes EDHO'nun yayınlanmasını beklerken dizi bir anda final yaptığını belirtti. Oyuncular ise konu hakkında dizinin bir daha dönmeyeceğini vurguluyor. ATV ile yapımcının tartışması büyük ses getirdi.

EDHO Filmi Yayınlanacak mı?

EDHO için ortaya atılan iddialardan birisi de filminin çıkacağı yönündeydi. Filmin nasıl çekileceği konusunda herhangi bir detay yok fakat çeşitli paylaşımlar yapıldı. Sosyal medya kullanıcıları, bu yenilikleri yakından takip etmek istiyor. Filmin yayınlanacağı tarihe ilişkin bazı bilgiler elde edildi. Ne kadar doğru olduğu da ayrıca merak ediliyor.

2022 Haziran'da Çıkabilir

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 2022 yılı Haziran ayında yayınlanabileceği ifade edildi. Film biçiminde yayınlanarak finalin öyle gerçekleştirileceği konuşuluyor. Böylelikle dizi önemli bir sonla yayın hayatını noktalayacak. Oktay Kaynarca'nın başrolde oynadığı yapım sürpriz bir biçimde bitmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.