1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Nusret Gökçe'nin Londra'da açtığı yeni restorana alacağı şefe ödeyeceği günlük ücret dudak uçuklattı...
Nusret Gökçe'nin Londra'da açtığı yeni restorana alacağı şefe ödeyeceği günlük ücret dudak uçuklattı...

Nusret Gökçe'nin Londra'da açtığı yeni restorana alacağı şefe ödeyeceği günlük ücret dudak uçuklattı...

İngiliz basınının gündemine oturan sosyetik kasap Nusret Gökçe, verdiği şef ilanıyla adından söz ettirdi.

A+A-

Londra'da açtığı yeni restoranıyla İngiliz basınının gündemine oturan sosyetik kasap Nusret Gökçe, verdiği şef ilanıyla adından söz ettirdi. Nusret, verdiği ilanda işe alacağı şefe saatte 12 sterlin yani 150 TL vereceğini ve bahşişlerden de para kazanabileceğini belirtti.

Kasaplıkla başladığı kariyerine kendi mekanlarını açarak devam eden Nusret Gökçe ; ABD, İspanya, Dubai ve Yunanistan'ın ardından İngiltere'nin başkenti Londra'da da bir restoran açtı. Gökçe, bu sefer de verdiği iş ilanıyla konuşulmaya başlandı.

SAATTE 12 STERLİN

Geçtiğimiz haftalarda Nusret'in mekanına giden müşterilerin Twitter, Reddit gibi internet sitelerinde ödedikleri hesaba tepki göstermeleriyle gündem olan Gökçe, yeni mekanı için iş ilanı verdi.

The Sun'da yer alan habere göre, Gökçe verdiği iş ilanında restoranında çalışacak olan şefe saatlik ücret ödeyeceğini belirtti. Nusret, işe alacağı şefe saatte 12 sterlin yani 157 TL ödeyecek. Bunun yanı sıra işe alınan şef, bahşiş sistemi üzerinden de para kazanacak.

VERECEĞİ ÜCRET TEPKİ ÇEKTİ

Mekanlarındaki fiyat politikasıyla eleştirilen Nusret Gökçe'nin işe alacağı şefe vereceği ücret sosyal medyada gündem oldu. Ünlü şefin, menüsünde yer alan bir patates püresi fiyatına işçi araması sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.