1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Oktay Kaynarca'dan bomba 'Kurtlar Vadisi Süleyman Çakır' açıklaması geldi! Kurtlar vadisi ekranlara geri mi dönüyor?
Oktay Kaynarca'dan bomba 'Kurtlar Vadisi Süleyman Çakır' açıklaması geldi! Kurtlar vadisi ekranlara geri mi dönüyor?

Oktay Kaynarca'dan bomba 'Kurtlar Vadisi Süleyman Çakır' açıklaması geldi! Kurtlar vadisi ekranlara geri mi dönüyor?

Yıllar önce Kurtlar Vadisi dizisinde milyonları ekranlara kilitleyen fenomen olan Süleyman Çakır karakteri büyük bir efsane olarak yaşamaya devam eden Oktay Kaynarca'nın Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır karakterine yeniden hayat vereceği iddialarına ünlü oyuncu oktay Kaynarca'dan cevap geldi Kurtlar vadis mi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı?

A+A-

Yıllar önce Kurtlar Vadisi dizisinde milyonları ekranlara kilitleyen fenomen olan Süleyman Çakır karakteri büyük bir efsane olarak yaşamaya devam ediyor. Oktay Kaynarca'nın Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır karakterine yeniden hayat vereceği iddialarına ünlü oyuncu oktay Kaynarca'dan cevap geldi.

cakirrrr.jpg

Kurtlar vadismi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazmı hangisi ile geliyor? Oktay Kaynarca, evvelki gün 10'uncusu düzenlenecek Uluslararası Malatya Film Festivali'nin basın toplantısında objektiflere yansıdı.

gftf.jpg

'Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'Süleyman Çakır' karakteriyle gönüllerde taht kuran Oktay Kaynarca, 10'uncusu düzenlenecek Uluslararası Malatya Film Festivali'nin basın toplantısında objektiflere yansıdı. Son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde 'Hızır Çakırbeyli'yi canlandıran ünlü oyuncu, yeniden 'Süleyman Çakır’ rolünde oynayacağı iddialarına ilişkin konuştu.

oktyyy.jpg

Muhabirlerle sohbet eden Kaynarca, hem yeni projeler hem de seneler önce hayat vermiş olduğu 'Süleyman Çakır' karakterini bir kez daha oynayacağı iddialarına yanıt verdi.

sder.jpgPROJE OKUYOR

Kaynarca, yayınlandığı kanalla yapım şirketi arasındaki anlaşmazlık sebebiyle son bölümü yayınlanmayıp ekrana veda eden 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinden sonra hergün proje okuduğunu fakat netleşen bir projesi olmadığını anlattı ve şu sözleri söyledi:

polat.jpg

"EN İYİSİNİ YAPMA ÇABASINDAYIZ'

"Sinema filmi olur, belki tiyatro olur, hergün çok şey okuyorum, çok toplantı ve görüşüyorum ve mümkün olduğunca en iyisini yapmaya çalışmaktayız. Doğal olarak hayat durmuyor, proje değerlendiriyoruz, proje üretmeye çalışmaktayız, bizim işimiz odur, biz proje üretmeye konuşlanmış insanlarız. Masa üstünde belki yirmi tane iş vardır onları sıraya koyarız, bu süreçte öyle bir süreç. En iyisini, en kıymetlisini, en güzelini yaptığımızdan daha iyisini yapma gayretindeyiz"

oktay.jpg

VEDA ETMİŞTİ

200'üncü bölümüyle ekranlara dönmesi beklenen 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', ani bir kararla yayından kaldırılınca dizinin 'Hızır Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca ise sosyal ağ hesabından hayranlarına teşekkür ederek EDHO'nun bittiğini açıklamıştı.

'SÜLEYMAN ÇAKIR' EFSANESİ GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Ardından son zamanlarda yeniden 'Süleyman Çakır’ı canlandıracağına dair iddialara da yanıt veren yakışıklı oyuncu, karakterin yasal haklarının sahibi olmadığını dile getirdi.

cakirrrr.jpg

Kaynarca, "Öyle bir mevzu yok. Zaten Süleyman Çakır karakterinin geriye dönmesiyle ilgili yasal bir çerçeveye sahip değiliz. Hakları bizim değil, yapacak olan arkadaşlar, o hakkın sahibi olan arkadaşlar yaparlar mı bilmiyorum. Biz başka projelerle uğraşıyoruz" dedi.

oktyyy.jpg

HER ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE GÜNDEM OLUYOR

'Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri 'Süleyman Çakır', her yıl ölüm yıl dönümünde sosyal ağlarda gündem oluyor. Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Çakır karakteri, 17 sene önce senaryo gereği hayatını kaybetmişti. Çakır'ın vefatından sonra gıyabında cenaze namazı kılınmış, gazetelere vefat ilanı verilmiş ve de mevlit okutulmuştu.

oktyyy.jpg

"SANAT YA DA GİŞE FİLMİ AYRIMI YAPMAK DOĞRU DEĞİL"

Oyuncu, ayrıca sinemada gişe veya sanat filmi diye bir ayrım yapmayı doğru bulmadığını da sözlerine ekleyip; "İkisinin de değeri çok, ikisi de kıymetli. Sanat filminin keşke gişe filmine dönüştüğü olması duygusu daha kıymetli. Hem sanat hem gişe filmi olsa ne kadar güzel olur. Ayrı ayrı adlandırmak doğru gibi gelmiyor" ifadesini kullandı.

sder.jpgpolat.jpgoktay.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.