1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Sadakatsiz Dizisinde Acı Gerçekler Ortaya Çıktı! Asya Yine İçin Zor Günler Başladı...
Sadakatsiz Dizisinde Acı Gerçekler Ortaya Çıktı! Asya Yine İçin Zor Günler Başladı...

Sadakatsiz Dizisinde Acı Gerçekler Ortaya Çıktı! Asya Yine İçin Zor Günler Başladı...

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Sadakatsiz dizisi yayınlandığı ilk günden beri dikkatleri üzerine çekiyor.

A+A-

Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Sadakatsiz’de yer alan Asya’nın gerçek hikayesi milyonları tir tir titretti. Dün akşam ekranlara gelen son bölümde yaşananlar seyircilerde şok etkisi yarattı. Sevilerek izlenen dizide Asya karakterine hayat veren Cansu Dere, oyunculuk performansını bir kez daha konuşturdu. Sosyal medyaya büyük yankı uyandıran bu gerçek etkileşim üzerine etkileşim aldı.

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Sadakatsiz dizisi yayınlandığı ilk günden beri dikkatleri üzerine çekiyor. Yasak aşktan doğan ihanetin her karesi seyircilerin karşısına çıkarken dizi izleyenlerinden sır gibi saklanan Asya’nın ailesine ne olduğu ise resmen ortaya çıktı.

Dizi izleyicisine hitap eden bir dizi olduğundan reyting sıralamasında ilk sırada yerini alan Sadakatsiz dizisine Bennu Yıldırımer, Asya olarak girmişti. Dizinin ikinci Asya’sı ise Asya’nın evine gelerek her şeyi açıklamak istedi. Asya’ya gerçekleri anlatan İkinci Asya ise şok etkisi yarattı.

İkinci Asya, “Ben sana kendimi affettirmek istiyorum. Belki de annen ve babanın ölümünden bile beni sorumlu tutuyorsun ama gerçek öyle değil. Biz babanla nişanlıydık. Hatta çok mutluyduk. Ta ki bu mutluluk baban beni aldatana kadardı. Annenle beni aldatmıştı. Annen sana hamileydi. Ben senin varlığını öğrendiğim an babandan vazgeçtim” sözlerini dile getirdi. Asya ise tüm bunları büyük bir şok içerisinde dinledi.

İkinci Asya sözlerine “Biliyorum bunlar çok ağır. Baban sen doğduktan sonrada sık sık bana geldi. Mutlu olmadığını dile getirdi. Bende aşıktım babana. Öyle ama mutsuzdu baban. Bu mutsuzluk sizin içinize işlemişti. Annen sürekli olarak seninle babanı tehdit ediyordu. Seni alıp yurt dışına gideceğini söylerdi.” ifadesine yer verdi. Asya ise daha fazla dayanamadı…

Asya ise “Bunları neden anlatmayı istediniz?” sorusunu dile getirdi. “Ben vicdanımın acısını dindirmek istiyorum. Nefes almak istiyorum. Beni ancak sen affedebilirsin” dedi. Asya ise “Ben şuan çok şey söylemek istiyorum ama bütün bunlar bana çok fazla geldi. Gider misiniz lütfen?” sözlerini dile getirdi. Asya’nın da gerçek hikayesi ortaya çıkmış oldu. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayınız!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.