1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Sadakatsiz Dizisinde Büyük Yüzleşme! Sadakatsizde Feci Son Asya Mı Öldü Derin Mi?
Sadakatsiz Dizisinde Büyük Yüzleşme! Sadakatsizde Feci Son Asya Mı Öldü Derin Mi?

Sadakatsiz Dizisinde Büyük Yüzleşme! Sadakatsizde Feci Son Asya Mı Öldü Derin Mi?

Sadakatsiz, sezon finaliyle (31. bölüm) bu akşam izleyiciyle buluştu. Asya'nın Derin'in hamilelik yalanının ortaya çıkarması, iki kadın arasında yüzleşmeye neden oldu. Geçmiş ve geleceğin çetin bir hesaplaşmasına dönüşen yüzleşme izleyicileri ekran başına kilitlerken Asya ve Derin'in uçurumdan düştüğü sahne nefes kesti. İşte detaylar…

A+A-

Sadakatsiz sezon finaline damga vuran sahne! Büyük yüzleşmede feci son… Başrollerini Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Cansu Dere'nin paylaştığı Sadakatsiz, sezon finaliyle (31. bölüm) bu akşam izleyiciyle buluştu. Asya'nın Derin'in hamilelik yalanının ortaya çıkarması, iki kadın arasında yüzleşmeye neden oldu. Geçmiş ve geleceğin çetin bir hesaplaşmasına dönüşen yüzleşme izleyicileri ekran başına kilitlerken Asya ve Derin'in uçurumdan düştüğü sahne nefes kesti. İşte detaylar…

Yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle takip edilen Sadakatsiz, bu akşam 31. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Cansu Dere'nin paylaştığı dizinin sezon finaline Asya ve Derin'in yaptığı kaza damga vurdu. Peki Sadakatsiz son bölümde neler yaşandı?

Asya, Derin'le konuşmak üzere kapısına dayandı. Derin ise Asya'nın konuşma teklifini kabul etti. Gönül, Derin'in gitmesine karşı çıksa da başarılı olamadı.

Asya'yı zorla Volkan'la tanıştığı yer olan Sapanca'ya götüren Derin, gözünü kararttı. O sırada Volkan Asya'yı arasa da Derin telefonu kapattı.

İki kadının birbirine kanıtlamak istediği gerçekler, geçmiş ve geleceğin çetin bir hesaplaşmasına dönüşürken Derin, Asya'nın da içinde bulunduğu aracı uçuruma sürdü.

O sırada olay yerine gelen Volkan ise aracın uçurumdan düştüğü anlara şahit oldu.

Sezon finalinin fragmanının yayınlanmasıyla "Asya ve Derin öldü mü?" sorusu henüz cevap bulamazken Asya'nın sözleri kafa karıştırdı.

Aracın denize düşmesiyle gözden kaybolan ikiliden Asya'nın "Ben kalemi henüz elime almadım... Bu romanın son cümlesini ben yazacağım!" sözleri sosyal medyaya damga vurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.