1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Savaşçı Dizisi Bomba Gibi Oyuncular Geliyor! Bozok Geliyor...
Savaşçı Dizisi Bomba Gibi Oyuncular Geliyor! Bozok Geliyor...

Savaşçı Dizisi Bomba Gibi Oyuncular Geliyor! Bozok Geliyor...

Savaşçı dizisinde yaşananlar herkesi şoke etti. Dizi 106. bölümü itibariyle Yener Gürsoy, Furkan Ak, Selim Erdoğan, Orhan Gediz, Emre Fakıoğlu, Beyza Eren gibi isimler dahil oluyor. İşte oyuncuların canlandıracağı roller ve son dakika haberleri…

A+A-

Savaşçı dizisinde büyük bir sorun yaşandı. 5. sezonu ekranlara gelen Savaşçı dizisi aksiyon dolu bölümleriyle ekrana geliyor. Bu akşam dizinin 104. bölümü ekrana gelecek. Reytinglerin beklenenin altında olması Savaşçı dizisinin yayınlanmasına engel olamadı. 6 yeni isim dizi kadrosuna katılacak ve kemik kadro tamamen yenilenecek.

 Furkan Ak Bektaş'ın kardeşi olarak diziye giriyor ve Alper Subaşı karakterini canlandıracak. Yener Gürsoy terör örgüt üyesi olarak diziye dahil olacak ve çakal adlı bir teröriste canlandıracak. Selim Erdoğan ise Şiyar isimli bir terör örgütü liderine can verecek. Emre Fakıoğlu Çakal’ın işbirliği içinde olduğu Artin kod isimli terörist olacak. Orhan Gediz ve Beyza'yla ise anne ve babalarını terör örgütüne  şehit vermiş iki kardeşi canlandıracak. Anne ve babasının terör saldırısında kaybeden kardeşin hikayesi yer alacak. Dizinin kemik kadrosunda Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik, Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş gibi isimler yer alıyor. Savaşçı dizisi geniş bir izleyici kitlesi ile ekranlara geliyordu. Yeni sezonda beklenen etkiyi göstermese de yaz aylarında dizinin eski başarısına kavuşacağı düşünülüyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.