1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Savaşcı Dizisinden Bomba Haber Geldi! Yüzbaşı Bozok Geri Döndü...
Savaşcı Dizisinden Bomba Haber Geldi! Yüzbaşı Bozok Geri Döndü...

Savaşcı Dizisinden Bomba Haber Geldi! Yüzbaşı Bozok Geri Döndü...

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı dizisi, senaryo değişikliğine gitti. Daha önce diziden ayrılmış olan Berk Oktay'ın canlandırdığı Yüzbaşı Bozok karakteri diziye geri döndü.

A+A-

Bu sezon Savaşçı dizisini bırakarak yine FOX TV'de başka bir yapımda rol alan Berk Oktay hakkında tekrar Savaşçı dizisine geri döndüğüne dair yaşanan gelişmeler ve bu yöndeki iddialar herkesi şaşkına çevirdi. Pandemi sürecinde uzun bir ara verdikten sonra tekrar hayranları ile buluşan Savaşçı dizisinin beklenen reytingleri alamaması nedeniyle, dizinin en çok sevilen oyuncuları arasında yer alan Berk Oktay, birdenbire diziden ayrıldığını açıklayarak yine aynı kanaldaki Yasak Elma dizisine dahil olmuştu. Yasak Elma dizisinin kadrosunda yer alan Berk Oktay burada senaryo gereği ölünce, tekrar Savaşçı dizisine geri döneceğine dair iddialar oldukça kuvvetli.

Berk Oktay, Tekrar Savaşçı Dizisine Dahil Olacak Mı?

Savaşçı dizisinin istenilen reytingleri yakalayamaması ve bir önceki sezonu mumla aratması nedeniyle, Savaşçı dizisine yeni oyuncuların katılacağı söylenmişti. Tamer Karadağlı gibi önemli bir ismin diziye katılması bile reytingleri istenilen seviyeye çekemeyince, kulislerde dolaşan dedikodulara göre Yasak Elma dizisinin kadrosunda yer alan Berk Oktay'ın da aklının Savaşçı dizisinde kalması nedeniyle tekrar bir geri dönüş söz konusu olacak. Yetenekli oyuncunun ayrılmasından sonra yoğun bir şekilde izleyici kaybı yaşayan Savaşçı dizisine Berk Oktay'ın geri dönmesi için büyük bir çaba gösteriliyor. Ayrıca dizideki oyuncu kadrosunun değişmesi nedeniyle büyük oranda kaybedilen reytinglerin de bu şekilde geri kazanılabileceği düşünülüyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.