1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Savaşçı Dizisinin Final Yapmasının Sebebi Düşük Reytingler Sanılıyordu! Ama Gerçekler Ortaya Çıktı...
Savaşçı Dizisinin Final Yapmasının Sebebi Düşük Reytingler Sanılıyordu! Ama Gerçekler Ortaya Çıktı...

Savaşçı Dizisinin Final Yapmasının Sebebi Düşük Reytingler Sanılıyordu! Ama Gerçekler Ortaya Çıktı...

FOX TV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Savaşçı dizisinde yaşanılanlar seyircinin dikkatini çekmeye başlamıştı ki, dizinin final yaptığı resmen açıklandı.

A+A-

Bu akşam ekranlara veda edecek olan dizinin final sebebi için ise reytingler gösterilmişti fakat gerçek ortaya çıktı. Bunun üzerine ise birçok kişi ise “Büyük kavga çıkacak kesin, yer gök inleyecek! Öyle bir final olacak” sözlerini dile getirdi. Peki, neler oluyor?

Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Anıl Tetik gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı diziden ise kısa bir süre önce Tamer Karadağlı ayrılmıştı. Dizinin ayakta tutan ismi olarak anılan ismi Karadağlı’nın ayrılması ise reytinglerin giderek dibe batmasına neden olmuştu. Gönül Dağı ve Kardeşlerim gibi güçlü seyirci kitlesine sahip olan dizinin yeni bölümü merakla bekleniyordu.

Cumartesi gecelerine damgasını vuran Savaşçı dizisi, 99. Bölümünden sonra ortadan kaldırılmıştı. Ekranlara neden gelmediği merak konusu olurken aylar sonra 100. Bölümüyle yeniden ekranlara bambaşka bir kadroyla dönmüştü. Fakat diziden istenilen etki bir türlü alınmamıştı. Reytingleri giderek azalan dizinin ise final kararı resmen duyurdu. Peki, dizi neden final yapıyor?

Ekranlara geleceği süre zarfınca kanalın 7 günüde doluydu bu yüzden dizinin bekletilmesine karar verildi. Fakat bu karar büyük bir soruna zemin hazırladı. İlk 5 bölümü çekilmiş olan dizi, Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali yapmasıyla birlikte Cumartesi gününe alınmıştı. Cumartesi günlerinde ise Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizisine karşı yenildiği düşünülürken; yeni bir gerçek ortaya çıktı!

5. sezonuyla ekranlara gelen Savaşçı dizinin final kararı vermesindeki en büyük sorumlu FOX TV olarak görüldü. Yeteri kadar reklam yapmadığı düşünülen FOX Tv’nin oyuncular üzerindeki baskıda konuşulmaya başlandı. İddialara göre dizi hakkında açıklama ve paylaşım yapılmasına izin verilmeyen oyuncular bu durumdan çok sıkıldı.

En yakın örneklerinden birisi ise Tamer Karadağlı olmuştu. Dizinin başlama tarihini duyuran Karadağlı daha sonra ise silmek zorunda kalmıştı. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayınız!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum