1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Show TV Bir Dizinin Daha Fişini Çekti! Bir Yaz Dizisi Final Yapıyor...
Show TV Bir Dizinin Daha Fişini Çekti! Bir Yaz Dizisi Final Yapıyor...

Show TV Bir Dizinin Daha Fişini Çekti! Bir Yaz Dizisi Final Yapıyor...

Show TV ekranlarının Ojo Pictures imzalı sevilen dizisi Cam Tavanlar’ın yeni bölümü ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Bayram haftası nedeniyle geçtiğimiz çarşamba günü yeni bölümü yayınlanmayan dizi için 8.bölümde final kararı verilmişti. Dizinin 7. yeni bölümünü 28 Temmuz Çarşamba günü izleyebileceksiniz.

A+A-

Show TV ekranlarının Ojo Pictures imzalı sevilen dizisi Cam Tavanlar’ın yeni bölümü ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Bayram haftası nedeniyle geçtiğimiz çarşamba günü yeni bölümü yayınlanmayan dizi için 8.bölümde final kararı verilmişti. Dizinin 7. yeni bölümünü 28 Temmuz Çarşamba günü izleyebileceksiniz. Ancak 4 Temmuz Çarşamba akşamı ise 8. ve final bölümü yayınlanarak dizi final yapacak. Show TV’de önce Kahraman Babam ardından da Cam Tavanlar final yapacak ve kanalın yaz ekranında elinde bir dizisi kalmayacak.

Cam Tavanlar’ın 7.bölümünden 3. fragman paylaşıldı. Leyla ve Suna arasında soğuk rüzgarların estiği tanıtımda Cem, Suna’ya görüşmek istemediğini açık bir şekilde ifade ediyor. Haldun, Leyla’yı tuzağa düşürmek için sahte bir müşteriyi Lujuria’ya yollayınca Leyla, büyük bir sıkıntının içine düşüyor. Haldun’un kurduğu plan yüzünden borcunu ödeyemeyen Leyla, tefeciden artık Haldun’a karşı borçlu olduğunu öğreniyor. Haldun, Lujuria’yı bitirmek için adım adım ilerlerken Leyla’nın bu durum karşısında ne yapacağı merakla bekleniyor.

Bu bölümde doludizgin aşk var! Geçmişten gelen yanlış anlaşılma çözülüyor; Cem ve Leyla aşklarını doyasıya yaşamaya başlıyor. İki âşık, kaçırdıkları yıllara inat bulutların üzerine çıkıyor; her anları aşkla dolup taşıyor. Peki, Suna boş durur mu? Cem’i yeniden kazanmak için kolları sıvıyor. Diğer taraftan Haldun tehlikeli bir oyun çeviriyor. Ama Cem ve Leyla’nın aşkı çelik gibi güçlü… Bakalım aşkın gücü her şeyin üstesinden gelmeye yetecek mi?

Yapımcılığını Ömer Özgüner’in üstlendiği ‘Cam Tavanlar’ın senaryosu Meriç Acemi’nin imzasını taşırken dizinin yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk oturuyor. Bensu Soral ve Kubilay Aka’yla beraber dizinin oyuncu kadrosunda Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı, Ayhan Işık ile Cevdet Arıcılar gibi genç ve usta isimler bir arada yer alıyor.

‘Cam Tavanlar’, yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.