1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. Son Dakika İŞKUR Yeni İlanları Duyurdu: 6000 TL’ye Eleman Aranıyor!
Son Dakika İŞKUR Yeni İlanları Duyurdu: 6000 TL’ye Eleman Aranıyor!

Son Dakika İŞKUR Yeni İlanları Duyurdu: 6000 TL’ye Eleman Aranıyor!

Pandemi süreci hepimize büyük kayıplar yaşattı. Son iki senede yurttaşlar ya sevdiklerini veya işlerini kaybettiler. İşlerini kaybeden yurttaşlar, evlerini geçindirebilmek ve ekonomik özgürlüklerini geri kazanabilmek için bütün iş ilanlarını değerlendiriyorlar. İŞKUR, dönem dönem yayınını yaptığı iş ilanları ile işsiz yurttaşların yüzünü güldürüyor

A+A-

Pandemi süreci ne yazık ki hepimize büyük kayıplar yaşattı. Son iki senede yurttaşlar ya sevdiklerini veya işlerini kaybettiler. İşlerini kaybeden yurttaşlar, evlerini geçindirebilmek ve ekonomik özgürlüklerini geri kazanabilmek için bütün iş ilanlarını değerlendiriyorlar.

Bu noktada en çok başvurulan kurumlardan birisi kuşkusuz İŞKUR. İŞKUR, dönem dönem yayınını yaptığı iş ilanları ile işsiz yurttaşların yüzünü güldürüyor. Bir umut kendileri için de uygun bir ilanın olabileceğini düşünen yurttaşlar, İŞKUR binalarının önünden günlerce ayrılmıyorlar. Vatandaşların sesini duyan İŞKUR, iş arayan kişiler için bir kez daha kolları sıvadı ve birbirinden farklı iş ilanlarını kendi fotoğrafı web sitesinde duyurdu. İşte yüzünüzü güldürecek o ilanlar!

Her Yerden ve Her Meslekten İlan Var!

İŞKUR, Türkiye’nin farklı kurumları ile ortaklık kuran ve bu sebeple farklı kurum ve şirketlerdeki iş ilanlarını da bünyesinde yayınlayan bir kurum. Türkiye’nin dört bir yanından ilanlar sunan İŞKUR, insanlara yaşadıkları şehrin ilanlarını değerlendirme fırsatı veriyor. Bununla beraber nerdeyse aklınıza gelebilecek bütün mesleklerle ilgili de ilanlar yayınlayan İŞKUR, kendi fotoğrafı web sitesinden bu ilanlarla ilgili kapsamlı bilgiler veriyor.

İŞKUR’un iş ilanları değerlendirmek için İŞKUR binalarına başvuru etmenize gerek yok. İŞKUR’un fotoğrafı internet sitesine üye olarak işlerinizi web üzerinden halledebilirsiniz. İŞKUR sitesine üye olduktan sonra ”İş İlanları” kısmına tıklayarak bütün iş ilanlarını değerlendirebilir, filtreleme yaparak yalnızca arzu ettiğiniz alanlardaki ve yaşamakta olduğunuz şehirdeki ilanlara göz gezdirebilirsiniz.

İşte O İlanlar!

Türkiye’nin dört bir yanında şubeleri bulunan ŞOK market zinciri, 5 000 TL’ye varan maaş karşılığında bünyesinde çalışacak yeni elemanlar arıyor.
Bir mühendislik firması bünyesinde ”Logo Netsis Destek Uzmanı” olarak çalışıp 4 bin TL’lik bir maaş karşılığında ekiplerine dahil olacak bir bilgisayar mühendisi arıyor.

Ark İletişim firması, 4 bin TL’lik bir maaş karşılığında bünyesinde çalışacak bir ön muhasebeci arıyor.

Ok Laboratuvar Maden İnşaat Limited Şirketi, 3 000 TL ile 6 000 TL arasında maaş alacak ve ekip ruhuna ayak uydurarak çalışacak biyologlar arıyor.
Osmanlı Sigorta Brokerliği Şirketi, 3 000 TL ile 5 000 TL arasında maaş alacak sigorta satış temsilcileri arıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.