1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor Dokunulmazlık Oyununda Bu Hafta Yarışmacılar Kıyasıya Mücadele Verdi! Survivor İkinci Eleme Adayı Kim oldu?
Survivor Dokunulmazlık Oyununda Bu Hafta Yarışmacılar Kıyasıya Mücadele Verdi! Survivor İkinci Eleme Adayı Kim oldu?

Survivor Dokunulmazlık Oyununda Bu Hafta Yarışmacılar Kıyasıya Mücadele Verdi! Survivor İkinci Eleme Adayı Kim oldu?

Survivor 2021'da ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı ekrana geldi. Kırmızı ve mavi takımlar, finale doğru rekabetlerini arttırdı. Adadan gitmek istemeyen yarışmacılar tüm enerjileri ile parkura çıktı. Survivor ikinci eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

A+A-

Zorlu yarışma Survivor'da dokunulmazlık oyunu nefes kesti. İkinci oyunu kazanan takımın ardından adaylar da netleşecek. Geçtiğimiz hafta Merve Aydın'a veda eden mavi takım, bu hafta bir kişi daha göndermek istemiyor. Öte yandan kırmızı takım ise finale tam takım olarak adını yazdırmanın mücadelesini veriyor. Yanı sıra haftanın görevi de belirlendi. İşte, Survivor dokunulmazlık oyunu detayları...

SURVİVOR İKİNCİ DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Pazar akşamı gerçekleşen ikinci dokunulmazlık oyunu yine kıran kırana geçti ve iki takım da sık sık berabere mücadele yürüttü. Cumartesi akşamı yapılan dokunulmazlık oyunun kaybedeni mavi takım, bu oyunu almak için her şeyini ortaya koydu. Başa baş yarış sonunda oyunun kazananı mavi takım oldu.

30 MAYIS SURVİVOR ELEME ADAYLARI 

Dokunulmazlık oyunları ve eleme konseyinin gerginliği iki takımda da sürüyor. Eksilmek istemeyen yarışmacılar büyük performans sergiledi. Cumartesi günkü oyunda kaybeden mavi takım olmuş ve Dora'yı aday çıkarmıştı. İkinci dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım ise Aleyna Çalışkan'ı aday gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.