1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. TRT1'in Yeni Dizisi Barbaroslar transfere doymuyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosundan öyle bir isim geliyor ki
TRT1'in Yeni Dizisi Barbaroslar transfere doymuyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosundan öyle bir isim geliyor ki

TRT1'in Yeni Dizisi Barbaroslar transfere doymuyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosundan öyle bir isim geliyor ki

TRT1 ekranlarında birbirinden iddialı sahneleriyle yayın maratonuna atılmaya hazırlanan Barbaroslar yapımı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Tarihte mühim bir konuma sahip olan ve etkin faaliyetleri sayesinde Osmanlı Devleti’nin başarısına katkıda bulunan Barbaros Hayreddin Paşa’nın yaşamının anlatılacağı Barbaroslar’ın sürpriz transferi açıklandı.

A+A-

TRT1 ekranlarında birbirinden iddialı sahneleriyle yayın maratonuna atılmaya hazırlanan Barbaroslar yapımı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Tarihte mühim bir konuma sahip olan ve etkin faaliyetleri sayesinde Osmanlı Devleti’nin başarısına katkıda bulunan Barbaros Hayreddin Paşa’nın yaşamının anlatılacağı Barbaroslar’ın sürpriz transferi açıklandı.

Diriliş Ertuğrul’la rekordan rekora koşan Engin Altan Düzyatan ile Sen Anlat Karadeniz’le birlikte geniş bir hayran kitlesi elde eden Ulaş Tuna Astepe’nin başrolünde oynayacağı Barbaroslar ekibine Pelin Akil’in de girdiğinin brağbetsine ulaşıldı.

Bilindiği üzere ATV’de uzun soluklu dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da üstlendiği Bahar karakteriyle rağbet odağına yerleşen Pelin Akil, Barbaroslar’ın kadrosuna eklenmesi hayranları tarafından coşkuyla karşılandı. Büyük bir emek ve hassasiyetle çalışmaları sürdürülen ve bilhassa oyuncuların saatler süren eğitim alarak senaryoya hazırlandığı Barbaroslar’a katılacak olan Pelin Akil, burda Izabel rolünü oynayacak.

Arka Sıradakiler, Suskunlar ve Seksenler gibi bir döneme damgasını vuran dizilerde sergilediği oyunculuk kabiliyetiyle tanınırlık kazanan Pelin Akil’in Barbaroslar dizisi için şimdiden tarih kitaplarından çalışmalara başladığı da öğrenildi.

Olan Pelin Akil, burda Izabel rolünü oynayacak.

ppp.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.