1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ünlü Şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den plajlarda! Çok İddialı pozlar...
Ünlü Şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den plajlarda! Çok İddialı pozlar...

Ünlü Şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den plajlarda! Çok İddialı pozlar...

Aleyna Tilki kadar annesi Havva Öztel de sosyal ağların gözde isimlerinden. Türkiye'nin beraberinde dünyaya açılacağını dile getiren ve yakın zamanda Dillon Francis'le beraber hazırlamış olduğu 'Real Love' adlı şarkısını yayınlayan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, instagram'da paylaştığı Çok İddelı cesur pozlarla konuşulmaya devam ediyor.

A+A-

Aleyna Tilki, annesi Havva Öztel ve kız kardeşi Ayça Tilki ile Dubai tatiline çıktı. Anne Havva Öztel önce plajdan arkasından da çölden yapmış olduğu iddialı paylaşımlarıyla kızlarının önüne geçti.

Aleyna Tilki kadar annesi Havva Öztel de sosyal ağların gözde isimlerinden. Türkiye'nin beraberinde dünyaya açılacağını dile getiren ve yakın zamanda Dillon Francis'le beraber hazırlamış olduğu 'Real Love' adlı şarkısını yayınlayan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, instagram'da paylaştığı cesur pozlarla konuşulmaya devam ediyor.

a1.jpg

Kızlarıyla Dubai'ye giden anne Havva Öztel dikkati çeken paylaşımlarına yenilerini ekledi.

KIZLARINI GÖLGEDE BIRAKIYOR

Havva Öztel plajda bikinisi üzerine giydiği derin dekolteli pembe elbisesi ile de dikkat çekti. Bikinili hali ile gündeme gelen Öztel ardından çöle gitti.
Kızlarıyla çölde pozlar veren Havva Öztel mini şortuyla kumlara yatıp poz üstüne poz verdi.

a2.jpg

"Kızlarını gölgede bırakıyorsun", "Abla-kardeş gibisiniz" tarzında yorumlar alan Öztel pozlarını üst üste paylaşmaya devam etti.

a3.jpg

HAVVA ÖZTEL KİMDİR?

Havva Öztel 1978 senesinde dünyaya geldi. Havva Öztel, eşi Mehmet Tilki'den 2017'de boşandıktan sonra kızları ile beraber yaşamaya başladı.
Havva Öztel, aslen Trabzonlu. Aleyna Tilki şöhret olmadan önce bir okulda müdür yardımcısı olan Havva Öztel, kızının şöhreti sonrasında bir spor markası kurdu. Öztel hemde yurt işletmeciliği de yapıyor.

a4.jpg

aleyna.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.