1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bomba bir transfere imza attı! Uyanış Büyük Selçuklu'dan tozu dumana katacak transfer...
Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bomba bir transfere imza attı! Uyanış Büyük Selçuklu'dan tozu dumana katacak transfer...

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bomba bir transfere imza attı! Uyanış Büyük Selçuklu'dan tozu dumana katacak transfer...

Gelmesiyle gitmesi bir olmuştu! Uyanış Büyük Selçuklu'dan tozu dumana katacak transfer! Barış Arduç yeni sezonda... İlk sezonuyla büyük ses getiren Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bomba bir transfere imza attı.

A+A-

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bu kez ses getirecek transferle gündeme geldi. Arık Böke Erdenet karakteriyle Çukur'a damgasını vuran Barış Arduç'un adı son dönemlerde TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle anılmaya başlandı. Özellikle kulislerde özellikle son haftalarda Barış Arduç'un Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yapımcı şirketiyle görüşmeye başladığı konuşuluyordu. Ünlü oyuncunun dizinin kadrosuna katılıp katılmayacağı için merak uyandıran haber geldi. Barış Arduç'un yeni sezonda Uyanış Büyük Selçuklu'nun kadrosuna katıldığı ve Sultan Alparslan'ı canlandıracağı öğrenildi.

Gelmesiyle gitmesi bir olmuştu! Uyanış Büyük Selçuklu'dan tozu dumana katacak transfer! Barış Arduç yeni sezonda... İlk sezonuyla büyük ses getiren Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bomba bir transfere imza attı. Kulislerde bir süredir ünlü oyuncu Barış Arduç'un dizinin yapımcı şirketiyle görüştüğü konuşuluyordu. Son olarak Çukur dizisinde Arık Böke Erdenet karakteriyle büyük beğeni toplayan Barış Arduç için Uyanış Büyük Selçuklu dönemi başlıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Barış Arduç yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmak isteyen dizide Sultan Alparslan'a hayat verecek. Ayrıca Altuntaş 4 sezon olması planan dizide gelecek 3 sezonda da Sultan Alparslan'ın yer alacağı bilgisini paylaştı.

BOMBA TRANSFERE İMZA ATTI

TRT 1 ekranlarında pazartesi günleri merakla izlenen Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bomba bir transfere imza attı.

Kulislerde bir süredir ünlü oyuncu Barış Arduç'un dizinin yapımcı şirketiyle görüştüğü konuşuluyordu.

Son olarak Çukur dizisinde Arık Böke Erdenet karakteriyle büyük beğeni toplayan Barış Arduç için Uyanış Büyük Selçuklu dönemi başlıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Barış Arduç yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmak isteyen dizide Sultan Alparslan'a hayat verecek.

Ayrıca Altuntaş 4 sezon olması planan dizide gelecek 3 sezonda da Sultan Alparslan'ın yer alacağı bilgisini paylaştı. Seyirciler ise şimdi heyecanla eylül ayını bekliyor.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

Barış Arduç 9 Ekim 1987 tarihinde dünyaya geldi. Bugüne kadar onlarca projede yer alan ünlü oyuncunun son projesi Çukur oldu.

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre'nin Scherzingen şehrinde emlakçılık yapan Gülay ve Erol Arduç çiftinin ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Ağabeyi Onur Arduç ve kardeşi Mert Arduç ile beraber 3 kardeştir.

8 yaşında ailesiyle beraber yurtdışından Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilkokulu Sakarya ve Gölcük'te bitirdi. İsviçre'nin Scherzingen şehrinde doğup büyüyen daha sonra ailesiyle beraber Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı.

Tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanıştıktan sonra profesyonel oyunculuğa adım attı.

İlk olarak Küçük Hanımefendi (2011), Dinle Sevgili (2011), Pis Yedili (2011) gibi dizilerde rol aldıktan sonra Benim İçin Üzülme (2012), Bugünün Saraylısı (2013-14) ve Racon: Ailem İçin (2015) gibi dizilerde rol aldı.

Kendisine şimdiki popülerliğini kazandıran Kiralık Aşk (2015) adlı dizide yer aldı. Daha sonrasında Kuzgun ve Çukur adlı dizilerde de rol aldı.

Çukur'un 3. sezonunda kadroya katılan Arduç, ana karakterin düşmanının küçük kardeşi Arık Böke Erdenet karakterini canlandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.