1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Yargı'da Bu Akşam Nefesler Tutulacak! İşte Yargı Yeni Bölüm Fragmanı!
Yargı'da Bu Akşam Nefesler Tutulacak! İşte Yargı Yeni Bölüm Fragmanı!

Yargı'da Bu Akşam Nefesler Tutulacak! İşte Yargı Yeni Bölüm Fragmanı!

Yargı 10. yeni bölüm heyecan serüven hız kesmeden devam ediyor. Onur Durmaz tarafından diziye hayat verilen Engin karakteri yeni planları ile Ceylin'i hedefine alıyor. İşte yeni bölüm ayrıntıları...

A+A-

İzleyici kitlesi ile Kanal D ekranlarına buluşmakla olan Yargı isimli televizyon dizisi projesi, 10. Yeni bölüm heyecanını yaşamaya devam ediyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz gibi ekran uyumu çok yüksek iki ünlü ismi başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünün çok heyecanlı geçeceği tahmin ediliyor. Yapımın yayımlanan tanıtım videoları izleyici kitlesini araştırma yapmaya sürükledi ve yeni bölüm de iple çekildi.

Engin'in İnci'nin katili olduğu ortaya çıkmıştı ve Engin'in yeni planlar ve oyunlar yapması ilgi çekici bir gelişme olarak görüldü. Onur Durmaz tarafından başarılı bir biçimde hayat verilen Engin karakteri dizinin yeni bölümlerinde plana çıkmaya başlayacak. Hikayenin sır perdesi olan Engin karakteri kafa karıştıran sözleri ile izleyici kitlesinin beğenisini toplayacak.

aweq.jpg

Pınar Deniz tarafından hayat verilen Ceylin karakteri, Yargı isimli hukuk temalı dizinin 10. Bölümünde Engin'e karşı çok büyük bir söz veriyor ve dikkatleri üstünde topluyor. Ceylin kardeşinin mezarı başında diz çökecek ve ona senin göremediğin gökyüzünü göstermeyeceğim diyerek konuşacak.

Bu kez de Engin'in hedefinde Ceylin'in olması ve Engin ile Çınar'ın hapishanede karşı karşıya gelmesi önemli bir gelişme olarak görülecek. Engin'in umursamaz tavırları ile Çınar'ın öfkesi daha da alev alacak ve yeni gelişmeler merak konusu olacak. Engin'in bu kez oyunlarında ve planlarında Ceylin'i hedef aldığı düşünülecek.

aeew-001.jpg

Oldukça hareketli ve duygusal bir bölüm yaşanacak olan Yargı dizisinin yeni bölümü yayımlanan tanıtımlar ile merak konusu oldu. Onur Durmaz tarafından hayat verilen Engin karakterinin içinde bir canavar olup olmaması izleyici kitlesinin çözeceği yeni problem haline geldi.

aww-001.jpg

Aynı zamanda yeni bölümde yeni bir imaj değişikliğine de giden Durmaz saçlarını kısa kestirdi ve hapishane sahneleriyle dikkatleri üstünde topladı. Diğer taraftan Engin'in avukatı olarak Seda karakterinin diziye katılması dizinin yeni bölümünde izleyici karşısına çıkacak.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.