1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Yasak Elma Dizisinde Toplu Veda! Dizinin Sevilen Oyuncuları Topluca Ayrıldı!
Yasak Elma Dizisinde Toplu Veda! Dizinin Sevilen Oyuncuları Topluca Ayrıldı!

Yasak Elma Dizisinde Toplu Veda! Dizinin Sevilen Oyuncuları Topluca Ayrıldı!

Yasak Elma dizisi için veda çanları çalmaya başladı. Dizinin geçtiğimiz aylarda heyecanlı bir sezon finali ekranlara gelmiş ve dizide aksiyon dolu anlar yaşanmıştı. Dizinin sezon finalini göremeden dizide Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade ayrılmıştı.

A+A-

Dizinin başrollerinde bulunan Eda Ece ve Şevval Sam dizinin ilk bölümünden beri yer alırken; 85. Bölümde diziye ise Talat Bulut yerine Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay girmişti. Sevilen isimlerin yer aldığı dizinin başrol oyuncusu Nesrin Cavadzade ise diziden resmen ayrılmıştı. Şahika karakterinin yeniden diziye döneceği çok konuşulurken; diziden iki 3 kişinin ayrılacağı haberi ise resmen geldi.

Sevilen diziye kısa bir ara verdikten sonra yeniden dönen Barış Kılıç, diziden yeniden ayrılma kararı aldı. Şahika karakterinin kardeşi Kaya’ya hayat veren Barış Kılıç, aynı zamanda Ender’in tek aşık olduğu adamdı. Ender ve Kaya ikilisini çok sevenlere verilen bu acı haberin ardından ise dizide bulunan 2 kişinin daha vedası resmen duyuruldu!

Barış Kılıç’ın hemen arkasından ise dizide Zehra karakterine hayat veren ve ilk bölümden beri dizide yer alan Şafak Pekdemir’in ayrılacağı konuşulmaya başlandı. Diziden ölerek çıkacağı iddiaları gün yüzüne çıkarken; başka bir diziyle anlaşma yaptığı da gündeme bomba gibi düştü. Peki, Barış Kılıç ve Şafak Pekdemir’den sonra diziye veda edecek olan son isim kim oldu?

Dizinin 85. Bölümünde kadroya dahil olan Erdal Özyağcılar ise dizide Hasan Ali karakterine hayat veriyordu. Sevilen ismin diziden ayrılması ise büyük bir şok etkisi yarattı. Henüz ekranlara gelmesine 2 ay varken birden bu kadar ismin diziden ayrılması ise büyük bir şok sebebi oldu.

Diziden 3 ismin birden ayrılması ise dizi izleyicisine “Yazıklar olsun” yorumlarını yaptırdı. Sizler konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayınız!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum