1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Yasak Elma'da Başrol Oyuncuları Ayrılınca Büyük Karar! Dizi Final Yapacak…
Yasak Elma'da Başrol Oyuncuları Ayrılınca Büyük Karar! Dizi Final Yapacak…

Yasak Elma'da Başrol Oyuncuları Ayrılınca Büyük Karar! Dizi Final Yapacak…

Yasak elma dizisinde nefesler tutuldu. Dizi kendi kendisi ile dalga geçmeye başladı. Ekran tarihinde bu şekilde anılarak adını yazdıran Yasak Elma'da son karar nihayet geldi. FOX TV Pazartesi Akşamları yayınlanan dizinin yeni sezonunu yayınlayacak.

A+A-

Yasak elma dizisinde büyük gelişme yaşandı. Dizinin yeni bölümü arasında yeni sezon için hazırlanacağı da ortaya çıktı. Ender karakterine hayat veren Şevval Sam yoğun istek nedeni ile 5-sezon kararının alındığını belirtti. İşte diziye dair merak edilenler ve son dakika haberleri…

Yasak Elma dizisinde müthiş gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta Nesrin Cavadzade dizi kadrosundan ayrılmıştı. Şahika karakterinden sonra diziden ayrılacak yeni isimlerin olduğu ortaya çıktı. Ancak kadroya yeni bir isim de dahil olacak. Yasak Elma dizisinin Ece Dizdar girecek. 110. bölümde oyuncu hikayeye katılacak. 10 Mayıs Pazartesi günü dizinin 110. bölümü ekranlara gelecek. Aynı zamanda sezon finali de bu bölüm sonrasında gerçekleşecek. İşte diziye dair detaylar…

Yasak Elma dizisinde 110. bölümü sezon finali olduğu belirtildi. Dizinin bundan sonraki gidişatı izleyicinin ilgisi ile belli olacak. İzleyicilerin ilgisi ne yönde olursa dizi senaryosu o şekilde oluşturulacak. Şevval Sam dediği gibi seyircilerin ilgisi sayesinde dizisinin yeni sezonu garanti edildi.

Şevval Sam yapmış olduğu röportaj da biz bitirmeyi planlıyorduk hepimiz de bayağı yorulduk. Fakat çok güçlü tweetler aldık. Talep geldi, 5. sezon devam etsin istendi. Sevilmiş bir iş bu dedik ve yolumuza devam etme kararı aldık. Tatile çok ihtiyacımız var. Biraz dinlenip tekrar başlayacağız dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.