1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Yasak Elma'da Nefes Kesen Sezon Finali! Yıldız ve Ender'in, Hasan Ali Ölecek Mi?
Yasak Elma'da Nefes Kesen Sezon Finali! Yıldız ve Ender'in, Hasan Ali Ölecek Mi?

Yasak Elma'da Nefes Kesen Sezon Finali! Yıldız ve Ender'in, Hasan Ali Ölecek Mi?

Yasak Elma dizisinde yeni bölümler iple çekilecek. Dizi sezon finali yaptı. Ancak akıllarda pek çok soru işareti var dizinin yeni bölümleri iple çekilecek. Pazartesi Akşamları yayınlanan Yasak Elma dün akşam izleyici ile buluştu. 110. bölümü ile ekranlara veda etti ve yaz arasına girdi.

A+A-

Şahika'nın ölmesi ile birlikte şirket hisselerine yeniden sahip olmak isteyen Yıldız ve Ender güçlerini birleştirdi. Bakalım nasıl bir sonuç ortaya çıkacak…

Yasak Elma dizisinin 110. sezon finalinde yaşananlar herkese mest etti. Eda Ece, Şevval Sam, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay gibi isimlerin yer aldığı dizide 5. sezon geliyor. MED Yapım imzalı dizi 4 sezonunda bitirmek istedi. Dizinden izleyicinin isteği üzerine yeni sezonda 5'ci sezon olarak yayınlanma kararı verdi. Şevval Sam yapmış olduğu röportaj ile bu konuya değinmişti. Eylül ayında dizi yeniden ekranlara gelecek. İşte dizide yaşanacaklara dair ipuçları ve nefes kesen bölüme dair son dakika haberleri…

Yasak Elma dizisinin Eylül ayında sezona yeniden başlayacağı biliniyor. Talat Bulut dahil 5 kişinin vedasını izledik. Ayrıca ölerek senaryo gereği diziden çıkan isimler de oldukça fazlaydı. Kaya karakterini oynayan Barış Kılıç’da sezon arasında diziden ayrılmıştı. Ancak Kaya karakteri daha sonra geri döndü. Nesrin Cavadzade’nin oynadığı Şahika karakteri ise diziye veda etti. Ölüm sırasının kime geldiği merak ediliyor.

Bu akşam ekranlara gelen sezon bölümünde Yıldız ve Ender'in işbirliği 0'ye karşı devam etti. Ender ve Yıldız hesap vermek için bir araya geldiklerinde ev havaya uçtu. Hasan Ali’ye Ender hesap sordu. Zaman ayarlı bombanın sinyali durdu ve sonrasında ise büyük bir patlama gerçekleşti. Erdal Özyağcılar'ın da bulunduğu bu sahnede Şevval Sam mı ekrana veda edecek? Bu üç karakterin bir sonraki sezon ekranlara gelip gelemeyeceği merak ediliyor. Kim hayatta kalabilecek göreceğiz. Her sezon finalinde ortaya çıkan önemli bir gelişme bu sezonda yaşandı. Bakalım yeni sezonda hangi isimler diziye devam edecek? Yeni isimler kadroya katılacak mı?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.