1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Nakit Ödemeler Hesaplara Yatıyor! Hiç Zaman Kaybetmeden TC Kimlik ile Kontrol Edin! Nakit ödeme İle ilgili son dakika açıklamaları yapıldı
Nakit Ödemeler Hesaplara Yatıyor! Hiç Zaman Kaybetmeden TC Kimlik ile Kontrol Edin! Nakit ödeme İle ilgili son dakika açıklamaları yapıldı

Nakit Ödemeler Hesaplara Yatıyor! Hiç Zaman Kaybetmeden TC Kimlik ile Kontrol Edin! Nakit ödeme İle ilgili son dakika açıklamaları yapıldı

Nakit ödemeler bu gün itibariyle banka hesaplarına yatırılması için girişimler başladı. Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, yapılan sosyal yardım ödemelerine yönelik detaylı bir açıklaması yapıldı.

A+A-

Nakit Ödemeler Hesaplara Yatıyor: Zaman Kaybetmeden TC Kimlik ile Kontrol Edin! Nakit ödemelerle ilgili son dakika açıklamaları yapıldı. Nakit ödemeler bu gün itibariyle banka hesaplarına yatırılması için girişimler başladı.

Nakit ödemelerle ilgili sın dakika açıklamaları yapıldı. Nakit ödemeler bu gün itibariyle banka hesaplarına yatırılması için girişimler başladı. Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, yapılan sosyal yardım ödemelerine yönelik detaylı bir açıklaması yapıldı. Söz konusu paralar, 28 Ekim gününe kadar ilgili kişilerin banka hesaplara yatırılmış olacak.

Muhtaç Asker Ailelerine Yardım, Eşleri Vefat Eden Kadınlar için Nakdi Yardım, Muhtaç Asker Çocuklarına Yardım ile Öksüz Yetim Yardımı Kronik Hastalık Yardımı gibi kapsamlar olmak üzere toplam 90 000 000 TL dolayında bir para ödenecek.

Bu konuyla alakalı olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 5 farklı başlıkta ihtiyaç durumunda olan yurttaşlar için yaklaşık 90 000 000 TL’lik bir ödeme yapılacağı bildirildi. Bu bağlamda düzenli olarak yapılan ödemeler paylaşıldı. Bakan Yanık konuyla ilgili “Eşi vefat etmiş, yardıma ihtiyaç duyan kadınlarımızın her zamanki gibi yanında olmaya devam etmekteyiz. Bu durumda ihtiyaç sahibi kadınlarımıza, toplamda 51,6 000 000 TL’lik destek sağlamaktayız” dedi.

Asker Ailelerine Yardım Kalemi

Zorunlu olarak askerlik görevini yürüten, muhtaç durumda olan er ve erbaşların aileleri ilk sırada olmak üzere çocuklarına da 2 ayrı sosyal yardım desteği yapılmaktadır. Bu kapsamda ihtiyaç sahipleri hesaplarına direk olarak yaklaşık 23,5 000 000 TL’lik yardım yapılacağı açıklandı.

Öksüz Ve Yetim Kişilere Devlet Desteği

Annesi, babası veya her ikisi birden vefat etmiş; 18 yaş altında hayatı içinde ihtiyaç sahibi olan çocuklar için de çeşitli destek programları başlatıldı. Bu konuyla ilgili açıklamada bulunan Bakan Yanık, öksüz ve yetim çocuklarına toplamda 11,1 000 000 TL’lik bir ödeneğin ayrıldığını belirtti.

Kronik Hastalığı Bulunan İhtiyaç Sahiplerine Çeşitli Kalemlerde Yardım
Bu konuyla alakalı olarak Bakan Yanık, tüberküloz ile SSPE olarak bilinen kronik hastalıkları olan ihtiyaç sahipleri için yardım kalemlerinin olduğunu, ödemelerin yapılacağının altını çizerek, 3,6 000 000 TL’lik desteklerde bulunulacağını kaydetti.

Kronik hastalık sahibi olan kişilere yardım ödemelerinin yapılması ise vakit kaybetmeden hemen başlayacak, diğer ödemelerin ise çok geçmeden çok yakın bir süre içerisinde gerçekleşeceğini dile getiren Bakan Yanık konu ile alakalı ödeme tarihleri ile alakalı olarak, ödemelerin zaman kaybetmeden yapılacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler