1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Son Dakika Emekliye Kesin Ödeme Duyurusu! 6000 TL Almayan Hiç Kimse Kalmayacak
Son Dakika Emekliye Kesin Ödeme Duyurusu! 6000 TL Almayan Hiç Kimse Kalmayacak

Son Dakika Emekliye Kesin Ödeme Duyurusu! 6000 TL Almayan Hiç Kimse Kalmayacak

Emekli yurttaşlar arasından 6000’TL’ye varan ödeme alacakların kendi bankaları ve kredi kartları aracılığı ile bu ödemeleri elde edebilecekleri duyuruldu.6000’TL’ye varan ödeme alacak emeklilerin yüzünü güldüren bu haber kapsamında ödemeleri kişilerin kendi hesapları ve kredi kartlarından sağlanacaktır.

A+A-

Emekli yurttaşlar arasından 6000’TL’ye varan ödeme alacakların kendi bankaları ve kredi kartları aracılığı ile bu ödemeleri elde edebilecekleri duyuruldu.

6000’TL’ye varan ödeme alacak emeklilerin yüzünü güldüren bu haber kapsamında ödemeleri kişilerin kendi hesapları ve kredi kartlarından sağlanacaktır. Emekliler yeni duyurulan bu kampanya dolayısı ile uygun faiz uygulamasıyla istedikleri zaman 6000 TL’ye varan nakit olarak kredi alabileceklerdir. Bu kampanyadan faydalanacak olan yurttaşlar emekli maaşlarını aldıkları banka şubeleri üstünden veya mobil bankacılık üstünden müracaatta bulunabileceklerdir.

Emekli yurttaşların 6000 TL’ye varan ödeme olanağından yaralanabilmeleri için bankaların uygulamış olduğu kredi koşullarını sağlamaları gerekiyor. Başvuracak kişilerin kredi notlarının 1200 ve üzeri olması ve kendilerine kredi onaylanması halinde 6000 TL’ ye varan ödemeyi banka şubelerine gitmelerine gerek olmaksızın internet bankacılığı sayesinde elde edebilmektedirler. Bu kampanyaya müracaat yapacak olan emekli yurttaşlar emekli maaşlarını aldıkları bankalar üstünden müracaat yapabilmektedirler.

6000 TL’ye Varan Emeklilere Yönelik Ödem Ziraat Bankası için nasıl yapılır?
Emekli yurttaşların en çok tercih ettiği bankalardan bir tanesi olan Ziraat Bankası 6000 TL’ye varan ödemeler konusunda kişilere olanak sağlamaktadır. Kişiler maaşlarını Ziraat Bankası aracılığı ile alıyorsa istedikleri zaman 750 TL miktarındaki emekli maaş promosyonu ve 250 bin TL miktarındaki ihtiyaç nakit kredisi kullanabilmektedirler.

Bunun beraberinde emekli yurttaşlar Ziraat Bankası aracılığı ile 6000 TL’ye varan acil nakit kredisi de alabilmektedirler. Başvuru için yurttaşlar uygun koşulları sağlamaları halinde mobil bankacılık üstünden müracaatta bulunabilmektedirler.

6000 TL’ye Varan Emeklilere Yönelik Ödem Vakıfbank için nasıl yapılır?
Emekli olan yurttaşlar emekli maaşlarını alabilmek için daha çok kamu bankalarını seçmektedirler. Bu sebeple Vakıfbank tercih edilen kamu bankalarının dışında yer almaktadır. Vakıfbank ihtiyaç halinde ve acil durumlarda kredi ve nakit avans hizmeti gibi pek çok seçenek sunmaktadır.

Emekli maaşlarını Vakıfbank  alan kişiler 6000 TL kredi miktarını 36 ay vade olanağı ile alabilmektedir. Bu kapsamda müracaat yapacak kişilerin emekli maaşlarını aldıkları banka hesapları üstünde mobil olarak şifre almaları gerekiyor. Alınan bu şifre ile birlikte yurttaşlar daha hızlı işlem sağlayacak olup sağlanan bu ihtiyaç kredisi hizmetinden faydalanabilmektedirler.

Eğer emekli yurttaşlar maaşlarını Vakıfbank aracılığıyla almıyorlarsa maaş hesaplarını Vakıfbank üzerine taşıyarak bu kampanyadan faydalanabilmektedirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler